• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej Dziewczynki mam pytanko, jestem w 2 miesiacu ciązy i mój sluz od kilku dni ma zabarwienie brazowe, moze któraś z Was cos wie na ten temat.:zawstydzona/y:

Bron Boze nie chce Cie straszyć, ale u mnie nie wróżyło to niczego dobrego. Śluz brazowawy pojawił się tylko na papierze toaletowym :zawstydzona/y: a ze ja panikara jestem, pojechalam do szpitala. a potem znalazlam sie tu ....
Najlepiej zapytaj swojego gina.

pysia do gina jedz. kazde plamienie i kazde krwawienie w ciazy moze nie byc grozne ale tego sie nie bagatelizuje. jutro idz do gina albo na pogotowie przynajmniej sie uspokoisz. ja plamilam i poroniłam... teraz jestemw 6tc i czekam na wyniki bety

angela ja pamietam

reklama
więc jeśli chodzi o mnie to są dwie marki godne używania: pamper i huggies. Pampersy są droższe, ale czasem ich nowy wkład uczula, huggiesy też nie są złe i wychodzą trochę taniej, ale dobrze jest wytestować jedne i drugie, kupić najpierw mniejsze paczki. Na pewno nie polecam bella happy bo to g....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry