• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
więc jeśli chodzi o mnie to są dwie marki godne używania: pamper i huggies. Pampersy są droższe, ale czasem ich nowy wkład uczula, huggiesy też nie są złe i wychodzą trochę taniej, ale dobrze jest wytestować jedne i drugie, kupić najpierw mniejsze paczki. Na pewno nie polecam bella happy bo to g....

dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pysia510 ja od poczaku ciazy mam sluz...raz jest zoltawy raz bezowy...a kiedys nawet wydawalo mi sie,ze byl jasno brazowy.Chodze do lekarza i wszystko jest ok.Ostatnio dostalam tylko tabletki dopochwowe bo stwierdzili,ze to moze byc jakas infekcja...
nie wiem jak Ci pomoc;najlepiej dla pewnosci udaj sie szybko do lekarza to cie uspokoi:-)

reklama
Bambino i nivea to ta sama firma. Bambino jest tańszą marką nivei albo raczej Beiersdorfu i ma mniejszy asortyment, ale jest dość popularna. Nivea ma chyba kosmetyki od narodzin dziecka. Wiem, że Nivea zawiera rumianek, który czasem uczula. Można by było dużo pisać. Za dużo tego jak na tę późną porę. Jak coś to pytaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry