Witajcie kochane.....pamięta mnie jeszcze ktoś?........
Mam nadzieję,ze u Was wszystko dobrze.....
U mnie bez zmian....nie bede ukrywała jest cięzko....nie potrafię się pozbierac....
Latam jak wsciekła po lekarzach z Gosią....kontrole....to się teraz pozale wiem ,ze Wam zawsze moge i nie bedziecie mi miały tego za złe....okulista...jak zwykle co roku mamy wizyte a moja Gosia trzeci rok z rzędu nie dała sie zbadac....nie odezwała sie ani słowem i sie rozpłakała....za to ja mam piękny astygmatyzm w obu oczach i teraz czekam na okulary....dzis bylismy w Gdansku ,dostalismy zaproszenie ze szpitala na wizyte u neonatologa i psychologa więc skorzystalismy...teraz czekam na opinie....korki niemiłosierne.....masakra normalnie...w sobote mamy wizyte u kardiologa....we wtorek ide po wynik histo do szpitala,przejde się zaraz do ordynatora i zapytam co się dowiedział w "naszej" sprawie....choc zapewne nic dobrego mi nie powie...a nie wiem czy mam w sobie tyle siły aby walczyc o te "papiery"....potem wizyta u gina.....wiecie mam dośc tych szpitali i lekarzy....wrrryyyy.....
Ślub za pasem....a ja wogóle nieprzygotowana....pójde tak jak kiedys napisała Niusia....w stroju Ewy....obrączki odebrane,Młody gotowy a ja nic kompletne zero......nie wiem jak ja to wszystko załatwie.....nie mam weny ani sił......a czas ucieka.....
Dziekuje Wam za pamięc i pozdrowienia.....
Selenko....dziekuje za "przekazywanie" wiadomosci......
Edytko......przytulam z całych sił......pamietaj,ze jestem!
Niusia....dziękuje za kazde słowo......mam nadzieję,ze w pracy ok.....
Pati,B....gratuluje.......
Emy....Tobie zycze wiele sił i optymizmu.....
Kingus.....trzymam kciuki za usg....
Allaa,Also.....piękne Te Wasze Chłopaki.......
Wróbelek,Sylus....dacie rade kochane....jeszcze troche.....
Pixelka,Motyl,Selenka....sliczne brzuszki.....naprawde!
Nowe Mamusie Aniołkowe witam,przykro mi ze Takich okolicznosciach......z własnego doswiadczenia moge tylko Wam doradzic abyscie z Nami zostały.....dziewczyny sa naprawde wspaniałe zawsze słuza dobrym słowem,radą i pocieszeniem.....
Aga Ir,Mała,Wonka,Pysia,Karolka,Gabi,Guska,Dilajla,Kasiek,Szafirek,Ona,Ola,
Agi,Carri,Anetka,Marlenka,Alicja,Alutka,Marti,Doka,Magda,Mordoklejka,Jezyk,
Dlaczegotak,Anesto....i wszystkie niewymienione Dziewczynki cieplutko pozdrawiam......