• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ehhh Kaska nie mozesz obaraczac sie za to ze straciłas dziecko ani w myslach obarczac wine Weroniki. Moze Twa córeczka jest mala ale widzi to ze Tobie jest zle i zapewne jej tez smutno jest .... Powinnas nie siedziec tutaj i pisac a przytulic swoja creczke i powiedziec jak ja mocno i bardzo kochasz
Masz dla kogo zyc, masz dla kogo sie usmiechac nie powinnas chodzic zdołowana Zrób to dla Weroniki...... Uszczesliw ja i usmiechnij sie do niej
Wiem ze ci ciezko ale masz Weronike i w niej oparcie i wiem ze to moze dziwnie zabrzmic ale Twój aniołke w niebie ma sie dobrze i z góry patrzy i zyczy Tobie bys sie nie smutała ....

reklama
wiem że to nie jej wina ale taka myśl mi przyszła do głowy itaka moja dziwna reakcja
smutam sie i wściekam tylko wtedy gdy nikt mnie nie widzi gdy jestem sama albo kiedy już Wercia śpi i R
dla otoczenia jestem miła nawet uśmiechnięta
nawet wezmę malutka sąsiadeczke na ręce ale to tylko zasłonka i wiem że wybuchnę z ogromna siłą a chyba nie chciałabym tego ale emocje są ode mnie silniejsze

Ja dzisiaj się tylko witam :happy:

Nie mam niestety siły, by nadrobić zaległości, bo ciężki dzień miałam. Na dodatek jutro muszę wstać o 5 :baffled::baffled::baffled:

Doczytałam tylko, że rozmawiacie o antykoncepcji. My odczekaliśmy z przytulankami 2@ po zabiegu, a potem wróciliśmy do npru (naturalnego planowania rodziny). Do codziennego mierzenia temperaturki można się przyzwyczaić :tak::tak: Szkoda tylko, że tych dni kiedy można się przytulać jest mało, ale jest tez plus tego. :tak::tak::tak: Jak sie tak wypościmy te kilkanaście dni, to potem jest bardzo bardzo miło :-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam wszystkie mamusie, brzuchatki, staraczki i przyszłe staraczki :-):-):-)

Do zobaczenia w sobotę ;-);-);-);-)

Masz swieze rany dlatego to tak boli .......czas leczy rany Najlepszym lekarstwem jest czas i miłosc bliskich Zobaczysz i wspomnisz moje słowa kiedys gdy ci teraz powiem ze sie usmiechniesz i bedziesz sie usmiechac..... Tylko wszystko w swoim czasie

Daa miło ze sie przywitalas ;-) Mykaj odpoczywac gdyz pobudka o 5 rano nie jest łatwa:baffled:

Carri ja tak naprawdę nigdy w życiu się nie odchudzałam, tylko przechodziłam na zdrowszą dietę właśnie bez słodyczy, wędlin itd. Mam szybką przemianę materii i na razie odchudzania nie potrzebuję, bardziej ruchu, bo mi szybko pośladki wiodczeją :-D A cieszę się , bo słodycze mnie lekko uczulają i w ogóle robi się od nich cellulit, raczej nic dobrego nie robią :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja jem jak są w pobliżu, a mój R który w ogóle jest atletyczny i chyba tłuszczyk to ma w pępku tylko :sorry: zawsze kupuje jakieś czekoladki, ciasteczka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry