• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no hej dziewczęta
a ja nie mamsie czym pochwalic bo w chałupie mam masakre:-) zanim rano sie troche ogarnęlam to była 12 i pojechalismy na zakupy bo lodówka byla pusta!
no i dopiero wrócilismy...a ze dzis moja kolej sprzątania klatki to trzeba bylo to zrobic, mąż zamiatał a ja myłam:-)
czuje sie fatalnie, strasznie mnie gardełko boli i wszystkie mięsnie:-(
biore sie za obiad i za sprzatanie bo na tych 30 m2 to jak jednej rzeczy sie nie odłozy na miejsce to jest meksyk:-)
buziaczki wielkie!
wpadne później na żywca:-)
hehehe
soczek dzis kupiłam wiec drinka dzis wypije za nowy wątek:-)

hej dziewczynki
ja sie dzis chyba nie poudzielam bo zdycham:-(
ale widze ze w ogóle nikogo nie ma...
a z tym nowym wątkiem to chyba będzie niewypał bo tu juz nikt nie zagląda:-(
no a jeszcze wczoraj pisałysmy ze tego wątka nie opuscimy nawet jak zafasolkujemy...
heheh
no dobra ale skoro chcecie:-)
ide dalej sobie zdychac!
miłego wieczorku,moze zajrzę później:-)

słodziutka-zboczku! a ty gdzie sie podziewasz dzis???

syla zgadzam się z Tobą nie mogą istnieć dwa wątki bo któryś nie będzie odwiedzany no chyba że będziemy się kopiować a to bez sensu. ja zostaję tutaj najwyżej nikt nie będzie mi odpisywał. jak przyzwyczaiłam się do tego

Czesc Dziewczynki ... To ja chyba namieszalam :zawstydzona/y: Bo wymyslilam, ze ten nowy watek to bedzie taki szybki czat, zeby nam sie nie zbieralo 40 stron dziennie, a nasz stary na tradycyjne posty.

Ale, jak widac takie rozmowy wychodza najlepiej spontanicznie, jak widac z wczorajszego party....
No i wyglada na to, ze wszystkie zagladamy i tu i tu :-D

No to juz nie wymyslam :-p ... Pewnie jeszcze zajrze jeszcze jutro. Dobrej nocki .

Jezyku, jak Ty sie w ogole czujesz????

Dobrejnocki dobranocki :-)

reklama
dobrze ze ktos jednak tu jest. szczerze to ja juz sie tu przzwyczailam i mi tu dobrze, nie chce zmieniac watku.
anesto zrob w koncu ten test bo mnie samej zaczyna zrzerac ciekawosc. gratuluje wytrwalosci. trzymam kciuki zeby sie udalo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry