also
Fanka BB :)
Asiu (She), ja za pierwszym razem dostałam okres ok. 30 dni po zabiegu, a za drugim chyba jakoś 40 dni po. Za drugim razem miałam tak, że przestałam krwawić i po tygodniu znowu zaczęłam. Tak jak dziewczyny piszą max. 8 tygodni po powinna przyjść @. Widzę, że masz dobre podejście, ale niestety prawda jest taka, że gorsze dni i tak będą co jakiś czas wracać niestety. To jednak jest normalne. Ja na początku też bardzo przeżywałam widok kobiet w ciąży i z wózkami i wydawało mi się, że jest ich nagle strasznie dużo, a na wieści o ciąży znajomych się cieszyłam, a potem płakałam, że ja już nie jestem. Takie zachowania są normalne.
Milgaczku, cieszę się, że Twoja córeczka przybiera na wadze i walczy. Mam nadzieję, że wkleisz nam jej zdjęcie
. Ucałuj ją ode mnie.
Edytko, myślę o Tobie.
Ja już chyba będę się zbierała do spania. Jakaś padnięta dzisiaj jestem. Rano byliśmy na pogotowiu, bo mały takie wodniste kupy zaczął robić. Apetyt jednak ma i lekarz powiedział, że to dlatego, że jest karmiony piersią, je szybko i wszystko się nie wchłania.
Dobranoc dziewczynki, wszystkie Was ściskam.
Milgaczku, cieszę się, że Twoja córeczka przybiera na wadze i walczy. Mam nadzieję, że wkleisz nam jej zdjęcie
Edytko, myślę o Tobie.
Ja już chyba będę się zbierała do spania. Jakaś padnięta dzisiaj jestem. Rano byliśmy na pogotowiu, bo mały takie wodniste kupy zaczął robić. Apetyt jednak ma i lekarz powiedział, że to dlatego, że jest karmiony piersią, je szybko i wszystko się nie wchłania.
Dobranoc dziewczynki, wszystkie Was ściskam.