• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie Kochane:-)
U nas dzis swieto wiec wszstko zamkniete.Zaraz sie zabieram za robienie zrazow.

Ps.Pati trzymam kciuki aby serduszko pieknie bilo.Wiem jaki to stres po sobie...
Ja jak poszlam dzdzia miala 8 mm,ale nie bilo serduszko.Lekarz juz mnie nastraszyl,ze to dziwne i ze juz powinno bic.Kolejna wizyte mialam za tydzien i juz bilo:-)
Z reszta u mnie to byl klopot z okresleniem wieku ciazy bo przeciez po poronieniu nie dostalam miesiaczki.Okrelili mi ktory to tydzien po tych wszystkich usg i wielkosci dzidzi-no a na kazdym usg mam ten sam termin porodu.
Staraj sie nie denerwowac bo bedzie wszystko ok.
Pozdrowionka.

Ja mam wizyte dopiero na 15 czerwca...Nawet nie wiecie jak mi sie ten czas wlecze...
Z checia chodzilbym z dwa razy w tygodniu zeby mi mowili,ze wszystko jest dobrze:)
Taki ze mnie marudzacy potworek-hihi.
Poczekajcie jak bede Wam marudzila przed moja wizyta:)

Zmykam i odezwe sie pozniej.

Jestem mama aniolka Mareczka ktory urodzil sie w 25 tc z powodu mojego zakazenia wewnatrzmacicznego. Przegral ciezka walke po 25 dniach W lutym okazalo sie, ze jestem w ciazy, to byl szok ogromny dla mnie, poniewaz kompletnie nie czulam sie na silach. Teraz jestem w 18 tc i kazdy dzien, kazda minuta jest strachem. Mam pytanie do mam, ktore urodzily przedwczesnie z niedokonca wlasciwie wyjasnionych powodow. W moim przypadku bylo bardzo duzo bialka i bakterii w moczu, ale nic pozatym nie wiem, nie wiem co robic, czekac, czy badac sie, a jesli tak to w jaki sposob? Czy sa mamy po podobnych przejsciach? Blagam o rady...

Z reszta u mnie to byl klopot z okresleniem wieku ciazy bo przeciez po poronieniu nie dostalam miesiaczki.Okrelili mi ktory to tydzien po tych wszystkich usg i wielkosci dzidzi-no a na kazdym usg mam ten sam termin porodu.

Jestem nowa, więc nie jestem w temacie. Zafasolkowałaś tuż po poronieniu? I co na to lekarze? Nie truli Ci, że to za szybko?

I jeśli to nie za bardzo bolesne: w którym tygodniu poroniłaś i czy wiadomo dlaczego?

Hej,
ja tez mam wizyte jutro albo pojutrze, ale sie juz denerwuje. 27 maja poczułam juz swoją kruszynke i od tamtej pory nie daje jej spokoju. Jak nie czuje to zaczynam świrować, że coś nie tak i pukam to malenstwo, zeby chociaz sie odwróciło, żebym mogła poczuć i się już nie denerwować. Mam nadzieje, ze sie na mamcie nie zlości.Pewnie jeszcze mi da popalić, jak bedzie troche wieksza/y. Moze juz na wizycie dowiem sie jaka jest płec dziecka, chyba chce:sorry:.
Pati trzymaj sie i daj znać jak wrócisz.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:tak:

Milley janie przeszłam tego co Ty. Ale według mnie idź do ginka i poproś żeby on dał Ci skierowania albo powiedział jakie badania powinnaś zrobić, żeby później nic nie wyszło. Powiedz że sie boisz o maleństwo i wolisz dmuchać na zimne. Taka jest moja rada :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry