• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie!!!
Witam Nowe aniołkowe mamy, A to światełka dla waszych skarbów (*) (*) (*) (*)

U nas wszystko ok, Adrianek słodko śpi, a ja czekam, żeby się obudził, najadł i pójdziemy na spacerek:-)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziiecka!!!!!!

Sonita poczekaj do konca cyklu, mi dwie kreski wyszly dwa dni po spodziewanej @, wczesniej zrobilam w 25 i 28 dniu cyklu i wyszla tylko jedna kreska i niepotrzebnie sie smucilam....

Dziewczynki, a tutaj jest wiadomość od Dlaczegotak:
Mam do ciebie ogromną prośbę , ponieważ wykasowałam konto nie mogę pisać postów. Proszę cię napisz przy okazji swojego posta dziewczynom , że o nich my ślę i stale podczytuję i bardzo za mini tęsknię.

juz po wizycie... :-( serduszka nie ma, pęcherzyk wielkości 5 tc ale lekarz powiedzial ze tak moze byc przez to krawienie jednodniowe... mam krwiaka musze lerzec do konca czerwca, następna wizyta 29 czerwca bo niestety lekarz ma urlop wczesniej... dziewczyny jak ja sie boje ;-(

pozdrawiam postaram sie pisac choc raz dziennie ale musze lezec papa teraz to naprawde sie modlcie ile sie da prosze

hej dziewczyny
hej Pati

bede sie modlić za was kochana,ale wydaje mi sie ,że to za szybko na zmartwienie ,5 tydz -bardzo czesto serduszka jeszcze nie słychac

tylko ze wedlug om to 7tc a nie 5.. bo mialam okres 19 kwietnia później 19 maj to krwawienie i dopiero wtedy test pozytywny.. wierze ze naprawde nic sie nie dzieje ale boje sie jak cholera... jak ja wytrwam do 29 czerwca to przeciez 4 tygodnie....

Pati różnie to bywa,nie jestem w stanie Ci wytłumaczyc i uspokoić ale często się tak zdarzało,ze dzidzia nadrabiała wzrostem a słyszałam też o takich historiach,że w 9 tyg dopiero serduszko zabiło

Pati bez nerwów -u mnie w 6 tygodniu serduszka jeszcze nie było słychać. Lekarz pewnie wie co mówi, a teraz się nie zamartwiaj tylko wypoczywaj. Miłego leżakowania.

reklama
dzięki za pocieszenie ja tez znam taki przypadek moja kolezanka byla w szpitalu bo w ogole nie bylo widac ciazy a byl to 7 tydzien wiec ja wierze ze jest dobrz i staram sie naprawde nie denerwowac bo to mi nic nie da.

zmykam leżec jak lekarz kazał... odezwe sie jutro papa dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry