Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam się dziewuszki!
Mam pytanie, czy jakbym dzisiaj zrobiła test ciążowy to mogłoby mi coś z tego wyjść?
Jestem mama aniolka Mareczka ktory urodzil sie w 25 tc z powodu mojego zakazenia wewnatrzmacicznego. Przegral ciezka walke po 25 dniach W lutym okazalo sie, ze jestem w ciazy, to byl szok ogromny dla mnie, poniewaz kompletnie nie czulam sie na silach. Teraz jestem w 18 tc i kazdy dzien, kazda minuta jest strachem. Mam pytanie do mam, ktore urodzily przedwczesnie z niedokonca wlasciwie wyjasnionych powodow. W moim przypadku bylo bardzo duzo bialka i bakterii w moczu, ale nic pozatym nie wiem, nie wiem co robic, czekac, czy badac sie, a jesli tak to w jaki sposob? Czy sa mamy po podobnych przejsciach? Blagam o rady...
Witam Dziewczyny, ja jestem po 2 poronieniach w listopadzie 2008 i lutym 2009, strasznie to boli mimo upływu czasu i nie daje się o tym zapomnieć... Teraz znowu jestem w ciąży, to już 9 tc, ale strach cały czas zatruwa mi myśli... Mam synka 21-miesięcznego i tylko dzięki niemu to przetrwałam...
Witam Dziewczyny, ja jestem po 2 poronieniach w listopadzie 2008 i lutym 2009, strasznie to boli mimo upływu czasu i nie daje się o tym zapomnieć... Teraz znowu jestem w ciąży, to już 9 tc, ale strach cały czas zatruwa mi myśli... Mam synka 21-miesięcznego i tylko dzięki niemu to przetrwałam...
tylko ze wedlug om to 7tc a nie 5.. bo mialam okres 19 kwietnia później 19 maj to krwawienie i dopiero wtedy test pozytywny.. wierze ze naprawde nic sie nie dzieje ale boje sie jak cholera... jak ja wytrwam do 29 czerwca to przeciez 4 tygodnie....
She ja poronilam 20 marca(poronienie samoistne bez zabiegu) i byl to 5 tydzien.Powodu nie poznalam,ale jak sie okazalo w tej ciazy mialam zle wyniki tsh.