• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pewnie,ze tak:)

Zycze Wam wszystkim aby spelnily sie Wasze marzenia:-)
Najpierw zeby w brzuszku byla fasolka;no i pozniej zeby ciaza przebiegala dobrze i aby pojawily sie na swiecie kolejne dzieciatka:-)

hm... chciałabym poprawic moja pomyłke... ja chyba liczyc nie potrafie jak ja policzyla ze to 7tc to nie wiem teraz policzyłam dokładnie i jeszcze w excelu i to 6tc i 1 dzien wiec na serduszko jeszcze czas a pęcherzyk miał jak dobrze pamietam 0,23 cm wiec wedlug mnie prawidlowy na 5tc ale jak pamietacie to bolał mnie jajnik jakis czas i to nicały tydzien przed planowanym okresem wiec wyglada na to ze owulka byla później... dostałam smsa od m ze czuje ze jest ok a my panikujemy przez to poronienie... ja robie na szydełku dla siebie sweterek ciązowy juz go zaczełam w listopadzie ale nie mialam sily go skonczyc i teraz mam zamiar go skonczyc i oczywiscie w nim sie wam pokazac juz z brzuszkiem. ps cyce bola i brzusio ciagnie, po luteinie pewnie dojdzie pan kibelek... kurcze nie umie tak ciagle lezec... dobrze ze laptopa mamy.... dziekuje wam za wsparcie

Najważniejsze są chęci:-p a tutaj widzę chęci nie brakuje:-p coś mi się wydaje że w przyszłym roku będziemy miały mnóstwo tematów ale na temat pieluch kaszek i kupek:wściekła/y:

wiecie nie powiedzialam wam wszystkiego o tym "krwiaku" lekarz powiedzial ze wyglada mu to na krwiak ale czasem tez tak wyglada ciaza bliźniacza... ale chyba beta hdg bylaby wieksza, ja narazie sie nastawiam na bijace serduszko za 4 tygodnie i mi obojetne czy beda dwa czy jedno byle bedzie zdrowe i bede mogla wam fotke wstawic

reklama
Pati B wszystko bedzie dobrze i jak nastepnym razem pojdziesz serduszko napewno bedzie bilo...
U mnie tez nie bilo przy pierwszej wizycie i tez chodzilam ''struta'' caly tydzien az do nastepnej wizyty....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry