• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati.b nie martw się na zapas. Ja jak poszłam do lekarza to według OM był już 8 tydzień. Też nie było widać serduszka. Jak się później okazało to wtedy był dopiero 3 tydzień (miałam bardzo przesuniętą w czasie owulację). Serduszko widać około 21 dnia po zapłodnieniu dopiero. Teraz tylko spokój, spokój, spokój i wiara, że teraz musi się udać!

hej
she fajnie że wyniki ok i dobre wiadomości nam przynosisz
Nikki- witaj, przykro mi z powodu Twoich Aniołków, zostań z nami, tu możesz ględzić, marudzić i co tylko zechcesz, my wysłuchamy i podtrzymamy na duchu, ja straciłam ciążę na początku marca i dzięki dziewczynom stanęłam na nogi

Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa, ja faktycznie szybko znowu zaszłam, zaraz po pierwszej miesiączce po poronieniu, bo z zachodzeniem problemów nie mam, tylko problemem i to wielkim jest donoszenie... Jak teraz znowu nie wyjdzie i maluszek odejdzie to się chyba poddam...

No przybywaj,tylko pewnie masz troche daleko-hihi

Ja jestem z 3miasta. Ale w słusznej sprawie nigdy nie będzie mi za daleko ;)

Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa, ja faktycznie szybko znowu zaszłam, zaraz po pierwszej miesiączce po poronieniu, bo z zachodzeniem problemów nie mam, tylko problemem i to wielkim jest donoszenie... Jak teraz znowu nie wyjdzie i maluszek odejdzie to się chyba poddam..

Wyjdzie, wyjdzie. Trafiłaś na dobre forum ;) Z nami na pewno się uda. Tylko musisz wierzyć. A jak ogarnie Cię zwątpienie to śmiało pisz. Coś zaradzimy :)

Bylam juz u 3 lekarzy, posiewy wyszly jalowe ale mam caly czas podwyzszone leukocyty i nie wiadomo skad i dlaczego.

Dziekuje za cieple przyjecie, moze teraz latwiej bedzie mi przejsc przez to wszystko.

Mam do siebie zal o jedno, po porodzie bylam w takiej depresji, ze nie zdazylam naprawde pokochac mojego dziecka, wszystlo co sie stalo zaczelo do mnie docierac dopiero po pogrzebie. . . . . to mnie strasznie boli, ze choc zyl tylko 25 dni to jeszcze nie mialam wtedy sily zeby byc przy nim tak jak na to zaslugiwal.....
Witaj na forum,
a ile masz tych leukocytów? do 16-18tys sa w górnej granicy ale nie kładą do szpitala....ja miałam w poprzedniej ciaży 16,8 tys....i urodziłam w 38tc...teraz max 13 tys. więc duzo mniej

No do mnie z Bydgoszczy jest 950 km lub 970 km-dokladnie nie pamietam bo jechalismy w lutym.
No,ale za to samolocikiem 1,20 h:)
No ja Ci przesle wirtualnie dobre fluidy i wszystko Ci ladnie wyjdzie-hihi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry