agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
She mi to poszlo az za szybko-hehe.
No,ale teraz trzymam tylko kciuki zeby dalej bylo dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
She mi to poszlo az za szybko-hehe.
Gdybym wiedziała, że to zaraźliwe odrazu bym do Ciebie jechała w odwiedziny
No przybywaj,tylko pewnie masz troche daleko-hihi
No przybywaj,tylko pewnie masz troche daleko-hihi
Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa, ja faktycznie szybko znowu zaszłam, zaraz po pierwszej miesiączce po poronieniu, bo z zachodzeniem problemów nie mam, tylko problemem i to wielkim jest donoszenie... Jak teraz znowu nie wyjdzie i maluszek odejdzie to się chyba poddam..
Witaj na forum,Bylam juz u 3 lekarzy, posiewy wyszly jalowe ale mam caly czas podwyzszone leukocyty i nie wiadomo skad i dlaczego.
Dziekuje za cieple przyjecie, moze teraz latwiej bedzie mi przejsc przez to wszystko.
Mam do siebie zal o jedno, po porodzie bylam w takiej depresji, ze nie zdazylam naprawde pokochac mojego dziecka, wszystlo co sie stalo zaczelo do mnie docierac dopiero po pogrzebie. . . . . to mnie strasznie boli, ze choc zyl tylko 25 dni to jeszcze nie mialam wtedy sily zeby byc przy nim tak jak na to zaslugiwal.....
No ja Ci przesle wirtualnie dobre fluidy i wszystko Ci ladnie wyjdzie-hihi.