• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny ja tez zostaje tu i nie dam sie wyrzucić :-) a teraz już naprawde zmykam szkoda ze nasza dzisiejsza impezka nie wypaliła ide zapić dołka może jutro będzie lepiej

reklama
slodziutka_eOdp: ciąża po poronoieniu
a ja pić nie mogę :szok::no: choć bym chciała bo biorę PROCHY ale ciiiiii :-D nikomu nie mów ;-)
ha ha syla ja to mam spozniony zapłon obiecuje nie powiem NIKOMU;-)

POslodziutka_eOdp: ciąża po poronoieniu
a ja pić nie mogę :szok::no: choć bym chciała bo biorę PROCHY ale ciiiiii :-D nikomu nie mów ;-) PRAWKA juz sama sie gubie SYLA OCZYWISCIE:zawstydzona/y:

cieszę się że wszystkie jednak jesteśmy tutaj

maggie
czuję się dobrze pobolewa mnie brzuszek ale u mnie to normalne z Kacperkiem też tak miałam, poza tym mam wieczną ochotę na sen ( nie pomylić z seksem zboczenice jedne:-p;-)) i muli mnie cały dzień chociaż na wymioty się nie zbiera.
poza tym latam co 15 min do łazienki sprawdzić czy nie ....plamię:zawstydzona/y: ale jestem nastawiona optymistycznie i nawet nie myślę żę teraz mogłoby się nie udać.
w środę idę na usg i już mam napady strachu byle ta środa szybko przyszła i wszystko było dobrze, a poza tym oszczędzam się jak mogę.
wstawiłam nawt nieśmiało suwaczek.

anesto
rób kobieto ten test bo nas yu kciuki bolą od zaciskania:-):tak:

syla
dużo zdrówka

spokojnej nocy dla wszystkich

no chyba bym nie usnęla gdybym tu jeszcze nie zajrzała:-)

ale sie uśmiałam:-)
widze ze dziewczynki wróciły na stare smiecie:-)) hehe
ja lezałam w wyrku i oglądałam film bo ledwo zyje...mojego mężulka tez cos łamie więc chyba sie rzaem rozłożymy....do tego ząb mnie boli masakrycznie!
dobra ale nie bede juz przynudzac bo mi sie oczy zamykają:-)

Marlena coś ci sie kotku pomieszało w tych postach:-)) za duzo wypiłas??

do jutra dziewczynki:-)
kolorowych koszmarków:-)

słodziutka ja tez mam 171 cm wzrostu ale waze troche wiecej po ciazy:-) ale waga poczatkowa tez była 76kg, potem na początku c. schudłam 8 i znowu przytyłam, no a rok temu wazyłam chyab 65 jakos tak:-)
wiec teraz wygladam masakra:-( no ale od poniedziałku ostro sie biore za sadełko:-)
tylko od którego pon.to nie wiem:-)

reklama
oj uderzyło a to wszystko ze rano ból głowy potem dól i piwko na wieczor
miałam tu juz dzisiaj nie zagładac ale tak wyszło siła wyzsza
dobrej nocki naprawde zmykam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry