• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jezyku gratuluję suwaczka :-) Kichaj i prychaj świerzymi fluidkami ;-)

U mnie ani zielonego światełka, ani owu w tym miesiącu już raczej nie będzie ;-( Od zabiegu nie miałam owu. Dołek powoli mnie łapie. Ech...

A ja dziś imprezkuję ;-) Miłej nocki kobietki ;-)

reklama
CZESC dziewczyny...zajrzalam sobie tak na pocieszenie a tu prosze tyle czytania!!!!!wiecie ze chyba na innych watkach nie ma tak duzej ilosci postow????ale super...fajnie sie tu czuje...i jakos mi tak lezej na serduchu jak se tu was poczytam wiecie?niby silna jestem ale kurcze boli tam w srodku...ja mam taki zloty naszyjnik z serduszkiem ktore sie otwiera...dostalam od meza...i wiecie co ja mam w tym naszyjniku wszystkie daty ciaz ktore niestety nie zakonczyly sie pomyslnie...to taki maly grobik moich malenstw...i dzis rano musiala wpisac kolejna date...boze jak mi bylo ciezko...mam nadzieje ze juz kolejnej nie bede musiala wpisaywac...oby....nawet dzis zartowalismy z mezem ze nastepnym razem jak sie zdecydujemy na malenstwo znowu to bedzie juz irlandczyk bo jako rodzice ktorzy bedziemy tutaj trzy lata mozemy wystapic o paszport irlandzki dla dziecka...i sie smialismy...coz...chyba tak latwo sie nie poddam...tak...mysle ze bedzie dobrze i znajde to co mi nie pozwala urodzi dzieciaczka...tak wiec dziewczynki moje kochane...do roboty trza sie wziac...:):):)tylko ze...ja jeszcze nie moge.....ale to nic....poczekam....:):):) pozdrawiam serdecznie...aha....nie pamietam ktora z was mi pisala ale...dziewczyny im wiecej dzieci sie ma tym wiecej czasu ma sie dla siebie...naprawde...ja mam trojke duzy dom pietrowy i jescze pracuje....nie codziennie ale pracuje...tak wiec kochane...robmy dzieci:0

Hej,no w takim tempie to za Wami nadążam;-)
Aga dzielna babka jesteś-trzymam kciuki:tak:
Jeżyk,dobrze,że wróciłaś:-)
Pozdrawiam wszystkich,Papapa.

CZEŚĆ ŚPIOSZKI:-)
miałam SEN!!!!!!!!!!!
śniło mi sie ze sie wszystkie spotkałyśmy u moich rodziców na ośrodku i wszystkie ze sobą miałysmy wózki a w nich śliczne dzieciaczki!!! a słodziutka to miała podwójny wózek!!! hahaha, aha nie mówiłam wam nigdy ze ja czarwonica jestem;-)

ja dopiero wstałam..
hehe nie wiem jak to będzie ze wstawaniem do pracy, bo zawsze wstawalam kolo 6 a teraz kolo 10 :szok:
wiec troske mi sie poprzestawiało...

dziewczyny dzis czeka mnie kawka u tesciowej, a problem polega na tym ze nie widziałam sie z nią od porodu... poprosiłam męża zeby jej powiedzial ze nie chce "o tym" rozmawiac... nie mam ochoty z nią o tym rozmawiać po prostu....
no mam nadzieje ze nie będzie źle...
pogoda u nas taka lipowata, ja czuje sie nadal beznadziejnie...

miłej niedzieli laseczki:-)

Ostatnia edycja:
Syla na pewno nie będzie źle, teściowe są złe ale to też kobiety i jak to się mówi istnieje coś takiego jak solidarność jajników wiec będzie dobrze :)
pozdrawiam i życzę miłego dnia, może tu jeszcze zajrzę :)
a i bardzo chciałabym żeby choć w części twój sen się spełnił to o tych wózkach z dzieciaczkami :)

dziewczyny gdzie wklejałyście suwaczek w profilu. chyba sie troszkę zamotałam. miłej niedzieli.... mój M zaraz zabiera mnie do kina... jakoś ostatnio wszyscy dbaja o to abym się nie nudziła i nie myślała o problemach... a minął już tydzień i rozpacz zamienia się w gniew

a zaczęło się dziewczyny całkiem niewinnie :zawstydzona/y: od czekolady i BITEJ ŚMIETANY!!! TO wszystko PRZEZ MIRKĘ :-p:-p ONA WINNA całego zamieszania i super impry ;-):-D
I cieszę się z tego, że to ja byłam winna:-)

A co do wątku, to ja też wolę tutaj, bo i tak wszystkie razem znajdujemy sie na tym wątku, a tamten niech umrze śmiercią naturalna. Poprostu i tak zawsze bedzie trzeba wszystko doczytać, a to nie ważne czy tu , czy tam, ale stare śmieci sa najlepsze. A Ty Maggie się nie obwiniaj, bo Ty tylko napomknęłaś o nowym wątku, a to ja go stworzyłam :szok::-)

A ja sie nudzę, właśnie się zastanawiam, gdzie się dzisiaj wybrać, no i nie mam pojęcia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry