• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nocna porą jak zwykle
Edytko cieszę się, że wróciłaś, widzę jak dużo wnosisz na to forum.
Zmęczona jestem.
W pracy ciężko potem jeszcze w mieszkanku robota. Z niecierpliwością czekam na koniec.
Idę spać, rano tak pewnie będę nieprzytomna.

reklama
Alisa slyszalam ze chlamydie podobnie sie leczy jak ureaplazme ... antybiotykami. Bierzesz serie, po 2 tyg badanie kontrolne i jak jest "ubita" to do dziela. Ale poszukaj moze bardziej szczegolwych informacji w necie. Ja dzis robilam wymazy na chlamydie m.in. :baffled:

znalazłam wypowiedzi na forum ginekologicznym na temat leczenia chlamydi
http://*spam*/forum/vt,48,237,1610,0,sumamed na chlamydie ??

dziewczynki, dziękuję w imieniu mojego Aniołka....

słodkich snów wszystkim życzę

Ostatnia edycja:
Koti, dzięki za szybką odpowiedź i za linka. Wiem, że antybiotykiem, tyle że słyszałam, że ona lubi wracac :( A gdzie robiłaś tę chlamydię? Ja we Wrocławiu, w ALABie.

Dla Twojego Aniołka
[*]....

Ostatnia edycja:
A ja mialam spac a skusilo mnie zeby ogladac dzieciece ciuszki na ebay(niemiecki odpowiednik allegro).
Widze,ze coraz bardziej szaleje na punkcie mojej fasolki...
I boje sie bo nie chce sie kiedys rozczarowac znowu...Wiecie o co mi chodzi...

KASKA niech gada ta moja mała ze mnie tez nizła gaduła to bedzie ok:-).

EDYTKO dobrze ze sie odezwałas i zaczełas pisac,duze buziole.

PATI a Ty z tym liczeniem to mnie prawie do zawału doprowadziłas :wściekła/y:,siebie pewnie tez:sorry:.Lerz ,wypoczywaj i pogłaskaj fesoleke od cioci:tak:.

Dzieki dziewczyny za ciepłe słowa dla mnie i Weroniki:-).

A co do tych dni płodnych to rzeczywiscie potrafia wyinac figla:angry:,bo ja jak policzyłam to zaszłam w ciaze po teoretycznie dnich płodnych:laugh2:.Wiec pamietjmy wszystkie sex ma byc przyjemnoscia:-D;-).

Buziaczki dla wszystkich i dobrej nocki.

Dzien Dobry:)
A ja juz nie spie bo dalej cierpie na bezsennosc i od 5 krecilam sie w lozku az wstalam.
Milego dnia.

Ewcik witam Cie serdecznie i przykro mi z powodu Twojego dzieciatka:(:(

Cieszę się,że Edytka sie odezwała.
Wszystkim bez wyjątku pozdrownienia i miłego dnia. Fakt, "stare" forumowiczki odchodzą, aby ustąpić miejsca potrzebującym bardziej, ale podczytują. Ja róznież tak się przywiązałam,że ciężko mi odejść , tak po prostu odejść.

reklama
Witam się i ja,
Słodziutka widzę, że się pokazałaś, superaśnie, cieszę się. Trzymaj się kochana, my tu wszystkie jesteśmy razem z Tobą, i poczekamy cierpliwie aż do nas wrócisz, daj tylko chociaż mały znak od czasu do czasu, chociaż małe cześć:sorry:

Ale dzisiaj pogoda pod psem, nic mi sie nie chce, a prasowania mam już 2 kupy, no nic czas sie ruszyc do roboty;-)
Pozdrowionka dla wszystkich bb-owiczek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry