witam wszystkie dziewczynki
malo mnie ostatnio ale podczytuje co piszecie
witam szczególnie mocno nowe aniołkowe mamy, z którymi jeszcze sie nie poznalam, piszcie duzo tutaj na bb... Same widzicie jak bardzo to pomaga
edytko.... Przytulam cię bardzo bardzo mocno.... Mysle o tobie...
Aga aj... Tulę cię kochana
aga ir wracaj szybciutko!!!!!!
Emy pisz co jakis czas co u ciebie, proszę...
Alicja bananiaro ty nasza! Ciebie też tutaj malutko... Jeszcze napijemy się wanilióweczki kochana!!!!
Koti.... Bardzo cieplo o tobie mysle, bylas pierwsza osobą którą tutaj spotkalam.... Moj aniolek odszedl 10 dni po twoim, dlatego też mam taki sentyment do ciebie
haniu nocna trzymam mocno kciuki byś juz za niedługo trzymala maleńką istotkę w ramionach, tym razem się uda, zobaczysz
magdalenko26, oby juz te problemy z pęcherzem odeszły sobie w siną dal a ty stała się prawowitą staraczką

;-)
olcia pm jak po weselu?

dzis chyba druga imprezka z tego co pamietam?? ;-)
syla 28 jeszcze tylko chwilka i dzidzius bedzie z tobą
wszystkie mamusie, ciężaróweczki, staraczki bardzo bardzo mocno przytulam
a ja dziewczynki znikam na trochę.... Moje staranka narazie wstrzymane... To chyba nie jest jeszcze odpowiedni czas... Teraz musi byc wszystko juz idealne... Poki co nie jest... Ale wierzę, że juz niedlugo nadejdzie ten czas. A wtedy wróce do was, ale juz z suwaczkiem ciążowym ;-)

Mam nadzieję, że choć jedna dziewczynka będzie mnie jeszcze pamiętała

Dziękuje wam jeszcze raz za wszystko!!!!! Szczególnie tym dziewczynkom, które wspierały mnie w tym strasznym miesiącu dla mnie, lutym.......