Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
elfa, kochana, mi beta spadła dopiero po poronieniu w szpitalu, niekiedy organizm nie rozpoznaje, że maluszek umarł i dalej kosmówka betę produkuje... Nie skreślaj jeszcze tej ciąży, poczekaj na następne usg!!Boże , czemu musimy przez cos takiego przechodzic, to jest takie smutne... nie rozumie po co sie komus cos daje a potem zabiera, wolalabym chyba nie zajsc , niz zajsc i poronic , pewnie dziewczyny pogodziłyscie sie juz ze stratą, ale ja przezywam teraz to w tej chwili i rządzą mną emocje... nie mam zbyt wielkich nadzieji, płacze juz jak na stracie..choc mam mętlik w glowie i mieszane mysli, raz pozytywne raz negatywne...
dziewcyzny prosze napiszcie jak było u was z ta betka...gosi spadła od razu, a w innych wyapdkach? czy którejs z was betka sie podnosila pomimo martwego płodu?
jesli chodzi o progesteron - to jestem zabezpieczona, lekarz profilaktycznie przepisal mi juz o 6 tygodnia dhupaston - a tak przy okazji niewiecie czy dhupaston moze spowolnic rozwoj hcg w organizmie?
Jak ty ślicznie wyglądasz. Brzuszko takie małe. SUUUUUUUPER !!!1Moja lekarz mi dała bo stwierdziła, że będę spokojniejsza że zrobiłam wszytsko co mogłam.
A to my dzisiaj - tylko jakieś mi dziwne oko wyszło proszę nie patrzeć ;-)