kinguś
Nie poddam się
Witam
dała mi go dla mojej spokojności.
Przytulam mocno.zegnam sie z Wami moje staranka z dniem dzisiejszym zakonczone...nie wiem czy jeszcze kiedys przyjdzie ta chec ,jednak to sprawa odlegla...
Bardzo się cieszę, że macie zielone światełko.Ja jestem po wizycie u ginka. Mam mała torbiel na lewym jajniku. Dostałam tabletko na wyregulowanie cyklu. I mam się starać o dzidziusia.
Chyba na wrzody jest ten cytotec.Te tabletki są legalne, ale do leczenia jakichś innych chorób, ale do wywoływania poronienia nie. W tym sensie są nielegalne.
Spokojnie uda się.Kobietki ja miałam zabieg 5marca zrobiłam badania między innymi hsg w szpitalu badania wyszły dobre i miesiąc temu dostaliśmy zielone światełko staramy się drugi miesiąc i nic:--( zaczynam się załamywać i nie wiem co robić:-
-(
Mi ginka powiedziała, że nie ma dokładnych badań stwierdzających skuteczność duphastonuA mi z kolei duphaston w poprzedniej ciąży nie pomógł i poroniłam, tzn. nie winię duphastonu absolutnie, ale każdy ma inne doświadczenia...
dała mi go dla mojej spokojności.Przytulam.Strasznie mi smutno.
Pozdrawiam gorącoPrzepraszam kochane dziewczynki ze Wam nie odpisze. Ale przeczytałam zaległosći i nie mam siły odpisac.
Trzymam kciuki za wyniki.Jutro id3e zrobic prolaktyne i progesteron a na 18 ide do endokrynokolga omowic moje tsh
Super:-)muszę się pochwalić -wzięłam się za siebie i wróciłam na aerobik -niby taka pierdoła ale miło wyjść do ludzi![]()
Trzymaj się, jeszcze troszkę.Ja dzisiaj czuje się bardzo źle (psychicznie) rano miałam trochę skurczy i cały czas bolą mnie plecy więc się podłamałąm, \Nie wiem co mam robic
No to dobrze.U mnie jakoś takoś, dziś dostałam @ i to po 26 dniach przy moich cyklach - 42 dni to odmiana ale zobaczymy jak to dalej będzie
pozdrawiam
:-):-):-)a teraz ledwo leze tak sie najadłam...
Bardzo mi przykro.Witajcie....
wpadam tylko na chwilkę....

Pożyczysz? 
Chyba chodzi o praktykę.... to przykre. Będę w poniedziałek w szpitalu po wyniki histo (dopiero teraz bo do lekarza idę we wtorek a nie chciałam się głowić -bo nie wiem co tam zobaczę) więc wezmę wzór tego dokumentu -o ile mi dadzą -jaki powinien wystawić szpital. Ale z tego co pamiętam to było tzw. pisemne zgłoszenie urodzenia dziecka.