• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Coś dziś depresja mnie dopadła.Sprzedaliśmy wózek, po Leonie, który miał być dla Nadii...Dzieczyna, która go kupiła ma termin na sierpień -tak jak ja miałam...:sorry:
Strasznie mi smutno.
wiem jak ci ciężko u mnie w rodzinie i znajomym rodzi się co chwilę dziecko i dzwonią i się cieszą a ja dostaję szału bo mnie to naprawdę boli:-(:-( i nie umiem się cieszyć razem z nimi

reklama
Kobietki moje miłe ja uciekam bo mężuś zaraz wraca z pracy i muszę się nim nacieszyć i poprzytulać bo jutro ja idę na 12h do pracy i się zobaczymy dopiero wieczorem:-(:-(

Ogólnie z Olsztyna, ale studiuję w Toruniu. W zasadzie to można powiedziec, że już z Torunia, bo do domu prawie nie jeżdżę. A od października zapewne z Kruszwicy.

Marzenko kochana.. przytulam. Nie opuszczaj nas proszę.. nie... :-(:-(:-(
Za chrześniaka.. pomodlę się. Czasem diagnozy przecież są błedne!!!

Wróbelku cieszę się że jesteś jeszcze w dwupaku!

Jeżyk gratuluję ogromnie pracy! A jak Kacperek wyzdrowieje.. uda się zabieg. Wszystko wróci do normy.

Andzi cieszę się że jutro idziesz do specjalisty.

Czekamy na następne dziecię BB..

Aguś AJ - dziękuje za wszystko. Ja też o Was co dzień myślę. Nie ma dnia..
Cieszę się że sprawa w szpitalu poszła pomyślnie. Ja jutro odbieram wynik.
Też nie mam powera, głowa boli, drażliwe jelito daje mocno o sobie znaki. Macica boli.. wszystko jest nie tak jak być powinno.

Mikuś.. u mnie .. jak pisze u góry.. wszystko do.. d..py.

Kasiu! Czekam tutaj na Ciebie. Jeśli czytasz mnie wiedz że to forum jest najlpeszym lekarstwem! "nowa Kasiu".
DLa Twjego Aniołka (*)

Przepraszam kochane dziewczynki ze Wam nie odpisze. Ale przeczytałam zaległosći i nie mam siły odpisac.

Carri cieszę się z poworotu! Wkońcu.

Pati.b - nie jest mi źle że Ty jesteś w ciązy! Wręcz przeciwnie każda ciąża mnie cieszy. U mnie jest całkiem inny etap...
Nie zazdroszczę ani się nie złoszczę. Tylko cieszę się razem z Wami Waszym szczęściem!

Agnieszka cieszę sie że wizyta u lekarza okazała się ok! Że wszystko u Was wporządku. U ginka napewno też będzie dobrze.

Beatko brzunio śliczny!!!

Allaa ucałuj Kubusia! Niech nam zdrowieje.

Sylwia - dasz radę. Z każdym dniem dajesz nam nadzieje. Trzymajcie się.

Ola81 gratuluję zielonego światełka! DO dzieła.

Olcia PM.. pozdrów proszę Marti... a Tobie udanej jutro imprezki. Bądź gwiazdą.

Alisa79 wszystkie jesteście mi bliskie. Tyle że nie zawsze mam czas i pamięć ... jest nas już stanowczo za dużo..

Agatko.. jestem i pamiętam...buziale

Nikki pogłaszcz rosnący brzunio ode mnie...

Karinko.. nie poddawaj się. Trzymam kciuki. Kiedyś bociek musi do Was doelcieć...

Marzenko..... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jestem całym sercem z Toba....

Kasiu Kasiek... pamietam i dziękuje.

Naprawdę dziewczynki zmykam.

Wybaczcie... że nie wszystkim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry