• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam
Karola322
podejrzewam ,że jak "zapomnisz" na chwilę o staraniach to się uda :) my staraliśmy się o dugie dziecko prawie 2 lata.I nic.w końcu kupiliśmy nowe mieszkanie, zajęłam się urządzaniem i... okazało się ze jastem w ciąży!
Skończyło się nieszczęśliwie, ale to już wina lekarza.

reklama
witam
Karola322
podejrzewam ,że jak "zapomnisz" na chwilę o staraniach to się uda :) my staraliśmy się o dugie dziecko prawie 2 lata.I nic.w końcu kupiliśmy nowe mieszkanie, zajęłam się urządzaniem i... okazało się ze jastem w ciąży!
Skończyło się nieszczęśliwie, ale to już wina lekarza.
gabrysia ja ogólnie tak codziennie nie myślę bo nie mam na to czasu pracuję po 12h i zaczęłam studia magisterskie więc mam co robić:-):-) i staram się nie myśleć bo wiem żebym nie złapała jakiejś blokady:-(

Coś dziś depresja mnie dopadła.Sprzedaliśmy wózek, po Leonie, który miał być dla Nadii...Dzieczyna, która go kupiła ma termin na sierpień -tak jak ja miałam...:sorry:
Strasznie mi smutno.

karola, ja na razie jestm skupiona na walce o tą ciąże i mam nadzieję w styczniu po raz drugi zostać szczęśliwą mamusią

Dobranoc Dziewczyny, ja uciekam spać, bo już padam
nikki na pewno tak będzie życzę ci tego z całego serca i będę trzymała mocno kckiiu i pomodlę się za nas wszystkie żebyśmy były za pare miesięcy szczęśliwymi mamami:-):-):-)

Dziewczynki ja tylko na chwilunię. Przepraszam wszystkim nie odpiszę. Brak czasu..

Dilajla-kochana!!! Gratuluję z całego serduszka Mateuszka! Jejku jak się ciesze. Miał być jutro... a tu niespodzianka! Zdrowia i szybkiego powrotu do sił Wam życzę! Buzialki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry