• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wieczorowa porą
Dziewczynki ja tylko daje znać, że żyje padam na ryjek dzis był jeden z tych dni,że nie wiadomo w co rece włozyc ach. . . po 12h godzinach pracy nic mi sie nie chce
Jutro id3e zrobic prolaktyne i progesteron a na 18 ide do endokrynokolga omowic moje tsh

Dilajla jeszcze raz słoneczko GRATULACJE !!!
Olga kochanie cieze się , że jesteś zadowolna ja naprawde cieszę się , że trafiłam na tego lekarz może nie jest zbyt wylewny ale jest bardzo ludzki i rzeczowy.
pozdrawiam wszystkie dziewczynki buziam Was mocno

niusia jest konkretny, rzeczowy ale i pożartował troszkę :-). Mój m był ze mną i myślał że u niego usnęłam, tyle czasy mnie trzymał. Weszłam o 17.40 a wyszłam o 18.20. Ale naprawde spoko facet.

Edytko ściskam!!! Nie wiem jak Ty to robisz, że wszystko pamiętasz.
Uciekam, spokojnych snów, owocnych staranek!
Zazdroszczę Wam dobrych lekarzy, mój nie jest najgorszy, ale bez szału.

Spać nie mogę więc czytam:tak:

Dilajla gratuluje,cieszę się że wszystko u was w porządku.Niech maluszek bedzie waszą radoscią

Marlena może jednak zostaniesz?wszyscy odchodzą i ja zostane sama:tak:

Edytko,Kasiek,Selenko to ze wierzycie,że mi się uda daje mi nadzieje i siły by dalej walczyć:tak:Pozdrawiam Was cieplutko:tak:

Wszystkie pozostałe dziewczyny tez cieplutko pozdrawiam,nie odpisuje bo jakoś nie ma weny a ja tez małomówna jestem:tak:

kobietki ale lepszy i silniejszy jest duphaston mi luteina nie pozwoliła mi donosić szczęśliwie ciąży bo była za słaba. ja jak tylko nam się uda zajść w ciążę to od razu mam przyjść do lekarza i ma mi dać 2 razy dziennie duphaston na podtrzymanie żeby było już zabezpieczenie.tak mi moja doktor powiedziała zmieniłam swojego lekarza po poronienieu i chodzę teraz do tej lekarki

Ja z kolei nim zajdę w ciążę to już od 16dc będę brała Duphaston. Mój poziom progesteronu jest bardzo niski i to na 99% było przyczyną niezagnieżdżenia się pęcherzyka i poronienia. Gin powiedział mi, że aby uniknąć takiej sytuacji na przyszłość będę brała Duphaston od 16dc do skutku. Do skutku dlatego, że mam nieregularne cykle i na dobrą sprawę przerwanie brania 25dc nie byłoby dobrym rozwiązaniem. Ile razy dziennie nie wiem. Ale o wszystko go wypytam pod koniec czerwca jak do niego pójdę na kontrol. Z tego co piszecie, jeśli się go nie odstawi to okres nie przyjdzie. A mi gin powiedział, że jeśli przyjdzie to wtedy odstawiam, a jak nie przyjdzie to będę robiła test i w zależności od wyniku albo biorę dalej albo odstawiam.

Powiem Wam, że nigdy nie przepadałam za wizytami u niego (nie dlatego, że go nie lubię czy jest złym fachowcem, bo jest bardzo dobry w swojej profesji, ale dlatego, że to kiepska przyjemność "świecić" przed obcym facetem. Same rozumiecie ;-) ). Ale teraz już się nie mogę doczekać końca czerwca. Mam nadzieję, że da mi zielone światełko i zwolni z czekania do września. Będzie urlop po drodze, zupełnie inne nastawienie, większy luz... Idealne warunki do staranek :-)

Ostatnia edycja:
jeszcze chciałam zrobić mężowi niespodziankę bo miał 5marca urodziny żeby zobaczył dzidziusia a tu się okazało że były to najgorsze urodziny w jego życiu:-(:-(

O jak ja to znam. Ja o ciąży dowiedziałam się 18.05. Moja Mama od dawna marzy o zostaniu Babcią. A że blisko był 26.05, to pomyślałam, że będzie świetny prezent na Dzień Matki. I co? 25.05 dzwoniłam do niej ze łzami, że na DM nie przyjdę, bo muszę leżeć... Zafundowałam Jej zamiast radości łzy na Jej święto.

Sobie zresztą też, bo po części czułam się tak jakbym i ja miała pierwszy raz Dzień Matki... :-(

reklama
Witam dziewczynki.
She to ja też mam odstawić jeśli @ przyjdzie. A jak nie i test pozytywny to mam brać codziennie. Życzę żebyś dostała zielone światełko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry