• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-(:-(:-(:-(:-(CZeść wam miśki kolorowe!!!!!!!!!!!

Ja dzisiaj czuje się bardzo źle (psychicznie) rano miałam trochę skurczy i cały czas bolą mnie plecy więc się podłamałąm, \Nie wiem co mam robic Wybaczcie, że sie nie odzywam za wiele ale juz nie wiem co mam mowic wiec tylko pozdrawiam was wszystkie i uciekam Nie chce wam smecic Papapapaapapa

reklama
hej
widzę że nikogo nie ma to i ja zmykam
o 15 dentysta i mam nadzieję że wyjdę z gabinetu na własnych nogach
boję się jak nie wiem chyba bardziej niż dziecko

Witam dziewczynki po kilkudniowej przerwie. Nie wiem co u Was, bo nie nadrobiłam zaległości. Widzę tylko, że chyba Dilajla urodziła :))), napiszecie mi czy synka czy córkę? A Aga_Irl wróciła czy nadal się gniewa?

Wróbelku, po to tu jesteśmy, żebyś nam smęciła i żebyśmy Cię wspierały i pocieszały. Widzę, że już 36 tydzień u Ciebie. Buziaczki dla Ciebie.

Ja od poniedziałku miałam gości, były moje siostry i szwagier, wczoraj rano odjechali. Ja wczoraj miałam dużo roboty. Jutro znowu przyjeżdżają goście, moja ciocia z kuzynem więc pewnie znowu mnie nie będzie.

Ja czasem zaglądam -teraz między kuchnią a komputerem co chwilkę biegam. Jakieś kulinarne powołanie chyba odkrywam na nowo... a jeszcze tak niedawno nie mogłam patrzeć, wąchać, robić nic co dotyczyło jedzenia... ach

Wróbelku, po to tu jesteśmy, żebyś nam smęciła i żebyśmy Cię wspierały i pocieszały. Widzę, że już 36 tydzień u Ciebie. Buziaczki dla Ciebie.

Niby tak, ale martwi mnie usg , bo lozysko wciaz jest II stopnia, gdyby było już III to bym sie mniej martwiła bo wiedzialabym, ze dzidzia jest juz gotowa, a tak niestety...........................:-(:-(:-(:-(:-(

Serce obawia się cierpień [...] Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia...
Paulo Coelho

Strach już zawsze będzie w naszym życiu... Strach o każdy dzień -bo wiemy co to strata. Wiemy jak życie możne złamać się w jednej sekundzie -po kilku wypowiedzianych przez lekarza słowach -i jak ciężko jest się podnieść, spojrzeć na życie przychylniejszym okiem... ale nigdy jak kiedyś. I choć chciałoby się zapomnieć o tym uczuciu, o cierpieniu o strachu, by cieszyć się nową szansą... jest to niemożliwe.

reklama
Dilajla gratuluję synka :)
U mnie jakoś takoś, dziś dostałam @ i to po 26 dniach przy moich cyklach - 42 dni to odmiana ale zobaczymy jak to dalej będzie :)
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry