• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hejka,
witam się poobiednio, obiad zaliczony, sącze winko i chyba jest ok. Moja @ trwa już 3 dzień także się cieszę, bo ostatnie 2 to były dwudniowe, to znaczy chyba że moje endo już trochę lepiej i mam nadzieję że jeszcze z jeden cykl i dostane zgode;-)

hejka
mmm winko ale bym sie czerwonego winka kieliszeczek napila a nawet mam takie sąsiada roboty, a białe robił mąż z bratem no ale nie bede pioc alkoholem malutkiej.
za to zżarłam prawie całą pizze, zadzwonilam i poprosilam o WEGETARIANE z kebabem i boczkiem hihih:-p:-p:-p
a teraz ledwo leze tak sie najadłam...

Pixella teraz czekamy na twojego maluszka. mam nadzije ze masz do kogos kontakt z bb zeby nas powiadomić;-)

Syla, mam mam namiary...ale jak mi wyslesz tel. na priv. to napewno wysle smska i do Ciebie....:-)...ale mam wrażenie, że to moje rozpakowanie jeszcze potrwa, bo ja sie nie czuje gotowa isc na porodówkę, może selenka albo wróbelek mnie wyprzedzą..kto wie....jakoś do mnie nie dociera, ze kolejne gratulacje moga być skierowane do mnie

Witajcie....
wpadam tylko na chwilkę....
Byłam w szpitalu....do lekarza...do sekretariatu....odebrałam papiery...do usc...w usc mówią ze to karta zgonu a oni chcą potwierdzenie urodzenia a nie zgonu....spowrotem do szpitala....a tam klapa...oni takiego kwitka nie wystawia....ordynatora nie było więc pofatygowalismy sie do dyrektorki szpitala...a ta mi mówi ze nie wystawią bo w wyniku histo pisze ze struktur płodu nie stwierdzono...a usg wykonane w szpitalu o niczym nie swiadczy....,jak to jest bo ja niestety tego nie rozumiem jak mozna poswiadczyc zgon a nie móc wystawic karty urodzenia.....?!!!wiecie co mam juz dośc tego kretynskiego swiata....człowiek chce tylko godnego pochówku dla swojego dziecka i co..........
Nie mam juz sił na nic.....wybaczcie....trzymajcie sie zdrowo kochane....
Pozdrawiam Was.....wszystkie bez wyjątku.....

Ostatnia edycja:
Witam, niestety dziś usg nie miałam, dopiero w środę będę podglądać maluszka, za to badania odebrałam i na szczęście wszystko ok!!

Agnieszka AJ, no szok, co za znieczulica, aż ręce opadają.... A jeśli można spytać, który to był tydzień? Ja poroniłam w 10tc i nie miałam zabiegu, a w szpitalu powiedzieli, że jak wszystko na podpasce wyrzuciłam to nic mi się nie należy, no horror, nikt mi nie powiedział, że mam zbierać...

Hej dziewczynki.
Witam i ja przed weekendem,bo chyba gdzies sie wybierzemy-odpocząc. Mamy kolejnego malucha Dilajla GRATULACJE!!
i EDYTKA sie odzywa-bardzo miło.
Wszystkie oczekujace pixelka,wróbelek, cierpliwosci-dolegliwosci przejdą a maleństwa bedą bezpieczne w waszych ramionach.
Jeszcze niedoczytalam co u Pati, och ale jakby tak dwa byly..... ach sie rozmarzylam bo to podwójne szczęscie. Chyba leżysz kochana bo tak malo cie tutaj.
Aga Aj. no nie to okropne i wbrew logice co sie w tym szpitalu wyprawia.:no:
Kto tam dostał zielone światelko? Niepamietam:zawstydzona/y: Ale do dzieła dziewczyno.
No i całą reszte pozdrawiam bardzo gorąco-choc za oknem plucha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry