• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochana co do leków wywołujących poronienie, to one są nielegalne, jeśli sama sobie chcesz je kupić i wywołać poronienie. Te, z których korzystają w szpitalu są legalne i pomoce dla mam, których ciąża obumarła. Szkoda, że u Ciebie nie wywołały akcji. Wprawdzie ból po nich jest straszny, ale otwierają ona same szyjkę i wszystko zaczyna się dziać w naturalny sposób, co jest zdrowsze dla szyjki.

Marlenko przytulam Cię i mam nadzieję, że mimo wszystko wrócisz do nas ...
Te tabletki są legalne, ale do leczenia jakichś innych chorób, ale do wywoływania poronienia nie. W tym sensie są nielegalne.

reklama
Mi powiedział że @ powinna przyjść do 5 dni po ostatniej dawce tych tabletek. Jeżeli nie przyjdzie to mam poczekać dwa dni i zrobić test. Więc według mnie może lepiej żebyś poczekała. Nie ma się co spieszyć z testem

Mi powiedział że @ powinna przyjść do 5 dni po ostatniej dawce tych tabletek. Jeżeli nie przyjdzie to mam poczekać dwa dni i zrobić test. Więc według mnie może lepiej żebyś poczekała. Nie ma się co spieszyć z testem
Chyba namotałam.. Ja tak brałam luteinę w tym cyklu, w którym zaszłam w ciążę. Wtedy test zrobiłam 28 dc i był pozytywny.
Luteina to progesteron, hormon, którego poziom obniża się, jesli nie ma ciąży i chodzi mi o to, że jak odstawisz leki to poziom progesteronu spadnie i możesz wywołać okres. ja Luteiną miałam pierwsze poronienie wywoływane, tzn. po braniu 10 dni i odstawieniu przyszedł okres. Także na Twoim miejscu nie odstawiałabym Luteiny bez pewności, że brak ciąży...
Poszukam Ci czegoś o tym

Kobietki ja miałam zabieg 5marca zrobiłam badania między innymi hsg w szpitalu badania wyszły dobre i miesiąc temu dostaliśmy zielone światełko staramy się drugi miesiąc i nic:-(:-( zaczynam się załamywać i nie wiem co robić:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry