Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No śliczny nowy suwaczek!!Słodkich snów!!O tak lepiej !!!!!!!!!!!
Dobra uciekam sie zdrzemnoc bo Relanium zaczelo dzialac Dobranoc Papapapapapa
Agniesia nie wiem. Miałam wszystkie badania robione. Miałam iść jeszcze na sprawdzenie droznośći jajowodów, ale nie zdążyłam bo zaszłam w ciąże. Wszystko niby dobrze było. I dlatego teraz tak sie obawiam. Mąż tez był przebadany. Dlatego zazdroszcze innym kobietom które szybko zchodzą. :-(

Bliźniaki-super za jednym razem masz dwa dzieciątka i od małego miałyby towarzystwo!!Agniesia niech będa i bliźniaki, podwójne szczęście, TYlko nie wiem co mój M na to by powiedział :-)
Nikki byłam zapisana w klinice leczenia niepłodności na marzec, ale jak zaszłam w ciążę to nie pojechałam. Wcześniej leczyłam sie u lekarzy. JUz ich tyle przerobiłam że tragedia.
A teraz poczekam 3 miesiące jak nie uda się, to znowu zapisze się na wizyte do kliniki.
Olu, jeszcze te zioła ojca Klimuszki i ks. Sroki dziewczyny na forach sobie polecają. Warto zobaczyć...
MIESZANKI ZIOŁOWE NA PŁODNOŚĆ - ZIOŁA NA NIEPŁODNOŚĆ KS SROKI I KS KLIMUSZKI
Do wieczora, idę w domu ogarnąć, póki dziecko śpi!!Do napisania Ola15