• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ola nam za tamtym razem udało się zafasolkować w pierwszym miesiącu starań teraz chyba nie mamy tego szczęścia bo pierwszy miesiąc naszych stranek już minął i nić:-(:-( teraz jest drugi i zobaczyymy ja powinnam dostać okres 21czerwca. olcia więc trzymam mocno kciukasy żeby nie przyszła do ciebie ta @.
No to trzymam kciuki, żeby teraz w drugim cyklu maluszek się pojawił!!

reklama
Agniesia nie wiem. Miałam wszystkie badania robione. Miałam iść jeszcze na sprawdzenie droznośći jajowodów, ale nie zdążyłam bo zaszłam w ciąże. Wszystko niby dobrze było. I dlatego teraz tak sie obawiam. Mąż tez był przebadany. Dlatego zazdroszcze innym kobietom które szybko zchodzą. :-(

reklama
Agniesia nie wiem. Miałam wszystkie badania robione. Miałam iść jeszcze na sprawdzenie droznośći jajowodów, ale nie zdążyłam bo zaszłam w ciąże. Wszystko niby dobrze było. I dlatego teraz tak sie obawiam. Mąż tez był przebadany. Dlatego zazdroszcze innym kobietom które szybko zchodzą. :-(
Olu, a próbujesz jakoś wspomagać owulację? Mnie pomogło łykanie kapsułek oleju z wiesiołka, testy owulacyjne.. Wiem, że każda z nas jest inna i trzeba różnych rzeczy próbować, ale chyba warto, bo 4 lata to jednak baaaardzo długo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry