• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

próbuje sie nie denerwowac ale to trudne, tym bardziej że kiedys uslyszałam że ostatnio mi po prostu dzidzia nie dała znac ze jest.... i teraz sie martwie bo wolałabym jednak wymiotowac i miec jakies objawy...

probuje sie nie denerwowac bo w koncu musze do tego 29 czerwca jakos dotrwac a wplywu na nic i tak nie mam wiec co ma byc to i tak bedzie a moje zmartwianie sie i tak nic nie da :/

pisze to notatki a potem ide na dwór pohuśtam sie hihi :-) pozdrowienia dla was i smacznego obiadku wam życzę a innym spokojnej pracki

reklama
A dokąd uciekasz Olu? ja mialam w planach być już w szpitalu, ale siostra zaprosiła nas na obiad więc muszę wyjść później -bo tak kursować w tą i z powrotem to bez sensu.

13x13 muszę wyjść do banku. Nie będzie mnie jakąś godzinkę możę krócej, bo do banku nie daleko , ale nie wiadomo ile tam interesantów jest :-)

Karola my juz zaczęliśmy się starać. Zielone światło jest :-) . Tylko ciekawe jak długo nam znowu zajmie zafasolkowanie..... Teraz czekam na @ powinna przyjść w środę.. A Tobie gratuluje zielonego... DZiałajcie kochani działajcie :-) :-) :-)
ola nam za tamtym razem udało się zafasolkować w pierwszym miesiącu starań teraz chyba nie mamy tego szczęścia bo pierwszy miesiąc naszych stranek już minął i nić:-(:-( teraz jest drugi i zobaczyymy ja powinnam dostać okres 21czerwca. olcia więc trzymam mocno kciukasy żeby nie przyszła do ciebie ta @.

reklama
to Cię jutro na kanał rzucą :-) :-) ;-)

karola nam pierwsze zafasolkowanie zajęło 4 lata :-( i teraz się boję żeby historia sie nie powtórzyła :-( bardzo się boję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry