• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja też po poronieniu miałam trochę odpoczynku ale jeszcze bardziej bałam się wrócić do pracy bo wszyscy zaczęli pytać co , jak, dlaczego i tego bardzo się bałam :-(:-(. Bo nie potrafiłam nikomu nic powiedzieć i od razy płakałam :-(..

Też bałam się wracać wcześniej, też bałam się pytań... teraz jestem gotowa na to żeby wyjść do ludzi, żeby spojrzeć im w oczy. Myślę, że u mnie nie będzie zbyt wielu pytań -bo nikt nie wie tak naprawdę o co zapytać... ale już potrafię rozmawiać.
Jest tylko jedno wydarzenie, które przyprawia mnie o ciarki -lub mojego szwagra... przyszła żona w ciąży, zafasolkowała 5 tygodni przede mną.... teraz to chyba 23 tc... Ciesze się że im się udało, ale kiedy pomyślę że byłam u lekarza co tydzień podczas gdy ona była w 5 a później w 21 tc... to coś mnie przygniata. To źle tak myśleć -wiem... ale nie potrafię inaczej -jeszcze

Karola my juz zaczęliśmy się starać. Zielone światło jest :-) . Tylko ciekawe jak długo nam znowu zajmie zafasolkowanie..... Teraz czekam na @ powinna przyjść w środę.. A Tobie gratuluje zielonego... DZiałajcie kochani działajcie :-) :-) :-)

hej dziewczyny
fajnie że kolejne z nas mają zielone światełka i zaczynaja działa :) tylko sie nie przemęczcie i nie wykończcie waszych m tak jak ja swojego hehe :)

mam pytanie kiedy mnie dopadną jakieś mdłości???? dzisiaj według om jest 7 tydzien a ja nadal nic wrr czuje się chyba za dobrze... czasem pokluje mnie w boku i cyce napierdzielają ale po za tym to nic.... ostatnio tez tak było-nic poza bolem piersi... kurcze zaczynam sie bac :-(, czy ktoraś z mamusiek nie miała w ogóle mdłości, wymiotów itp??? kurcze ja chce rozmawiac z panem kibelkiem...

przepisuje właśnie notatki z cwiczen na których mnie nie było-drukarka padła wiec przepisuje...

mam pytanie kiedy mnie dopadną jakieś mdłości???? dzisiaj według om jest 7 tydzien a ja nadal nic wrr czuje się chyba za dobrze...

Pati -ja wprawdzie miałam mdłości od 6 tyg i patrzeć na nic nie mogłam oprócz brzoskwini w puszce ale to też nie była dobra wróżba... Pracuje ze mną dziewczyna której nic nie było -żadnych nudności, wymiotów -i wszystko jest ok. Nie ma na to reguły, więc nie denerwuj się.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry