• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Izuś, to super ,że jesteś, Ja krążę po necie, szukam konkretnej wiadomości..
Alutka17, powiadasz ,że odpoczywasz? I słusznie, należy dbać o siebie.
Sonita i jak tam testowanko, czekam na wieści.

reklama
witam dziewczynki
AGA IR super że się pokazałas kochaniutka
wszystkie BB królewny ściskam i życzę miłego dzionka

a ja zaraz do fryzjera trzeba się w końcu wziąc za siebie i mysleć pozytywnie

Czesc Dziewczynki.
Ja wczoraj po poludniu troszke polegiwalam sobie bo lekko pobolewalo mnie podbrzusze i tego mojego zoltawo-bezowego sluzu(diabel wie jak to nazwac) na wkladce bylo jakos wiecej...
Dzis czuje sie jak na razie lepiej i mam nadzieje,ze juz tak zostanie bo jak cos juz dzieje sie nie tak to wpadam w panike...
Milego dzionka.Odezwe sie pozniej:)

Witajcie kochane:-)

Mi też jest bardzo przykro że tyle nas zwłaszcza starszych forumowiczek robi sobie przerwę na BB ale rozumiem i wiem jedno ja tu zostane żeby was przywitać kiedy wrócicie:tak::tak::tak::tak:
Ja też kiedys miałam dość i chciałam odejść ale nie mogłam,tak mi było żle bez was i co najgorsze i tak nie mogłam się wyłączyć z myslenia o maluszku.I ja się z wami zżyłam i dla mnie jesteście bliżśze niż moje przyjaciółki w realu.:tak:NIe jest mi łatwo,mam tyle lat ile mam a 20.06 minie rok od straty synka,obiecywano mi że do roku będę miała maluszka,tak nie jest ale będę silna i się nie poddam,nadzieja nigdy we mnie nie umrze,choć może bycie mamą nie jest mi pisane?Jak każda z nas mam chwile załamania i mam tego wszystkiego dość ale kiedy wypłaczę cały żal znowu wstaję z kolan i idę dalej.Tak to już chyba będzie.

Sonita nie martw się,najpierw zrób test:tak:

Edytko,Selenko dziękuję za pamięć.:tak::tak::tak:
AgaIrl cieszę się że wróciłaś:tak:
Witam wszystkie nowe mamusie aniołkowe,zostańcie z nami:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry