ola15
Fanka BB :)
witam dziewczyny
Sonitkonie jesteś w stanie przewidzieć co sie wydarzy więc i na zapas nie ma sie co martwic kochana
Edytko dobrze,że sie odzywasz..Wiesz te pytania o samopoczucie to wyraz sympatii i troski,ale masz rację,że sa chyba nie na miejscu w tej sytuacji
Aga Aj wspieram Cie w tych działaniach,jezeli czujesz ,ze tak powinnas zrobić to nie daj sie biurokracjii...
Pati ja tu zagladam choć mało pisze,ale wiedz ,ze kibicuje Ci szczerze i ciesze sie razem z Toba każdym dobrym dniem:-)
Selena dzięki,ze jesteś -nie moge sie doczekać Magdusi(mam tak na drugie imie)
Pixela Ty tez juz nie długo,taki był z Ciebie chudzielec a taką masz wielka piłeczke teraz hihi
Aga Irl czekam aż sie odezwiesz bo ilez można sie złościc?
Kingus piekny i zgrabniutki masz brzusio
Motylku Twój brzunio też sliczny,fajnie,ze robicie już zakupy
Szafirku mało Cie ostatnio,jak Twoje postepy w badaniach?
Alicja Ty nie dobra:-)a miałam sie wprosić na Wasza impreze a ty mi tu uciekasz?mam nadzieję,ze chociaz na drina wpadniesz:-)oczywiście ja to rozumiem i szanuje Twoja decyzję
Karola Ciebie tez mało ale ciesze się,że nie podjełas decyzji o odejsciu
Olu-przyszła mamusiu....nie wiem co powiedział Ci lekarz ale ja w swoim zyciu słyszałam dużo różnych nie dobrych diagnoz..ale wiedz,że warto spróbowac zawalczyc chocby po to,żeby nie mieć wyrzutów sumienia i spokój ducha,że zrobiło sie duzo (bo czy wszystko to tego człowiek nigdy nie wie ).Pamietaj ,że to nie jest typowy watek staraczek,tu sa ludzie którzy chca sie podnieść psychicznie po niepowoodzeniach wiec może mozemy Ci pomóc odzyskac równowage?
Koti ciesze się,że byłas u lekarza,któremu ufasz i idzies do przodu
Enka??gdzie jesteś ??
Cyniczna a ty?wiem ,ze masz kłopoty ale zajrzyj chociaz na chwilke
Niusi@ widzę,ze praca Cie pochłoneła bez reszty:-)
pyzguniaj Ty też sie bardzo dawno nie odzywałaś
Marti mam nadzieje,że u Was dobrze i hodujesz mała fasolke leżac i odpoczywając
Gabi a jak twoja malutka?odezwij sie kochana!
Syla Ciebie też mniej tu u nas,mam nadzieje,że nie jest to spowodowane złym samopoczuciem?
Also Alla Mirka chce widzieć jak rosna Wasze pociechy:-)pokażcie cos więcej:-)
marlenko co u Ciebie?
Emmy nie wiem czy tu zagladasz ale zycze Ci wszystkiego najlepszego,zdrówka i jak już bedziesz gotowa fizycznie i psychicznie i potem maluszka
Iłławianka a Ciebie tez mniej ostatnio,ale rozumiem,praca i dzidzia
Haniu widzę,ze maleństwo zdrowo rosnie -my tu wszystkie kibicujemy :-)
Madziu ,Danusiu,Anetko z wami mam kontakt na odskoczni:-)
Olu81,Nikki ,Agnieszko słabo sie znamy ale widzę,że piszecie często
Na pewno kogos pominełam za co przepraszam ,i musze powiedzieć,że bardzo sie zżyłam z dziewczynami i nawet jak nadzieja umrze to chce wiedziec jak Wam sie wiedzie
MIŁEGO DNIA
Sonitkonie jesteś w stanie przewidzieć co sie wydarzy więc i na zapas nie ma sie co martwic kochana
Edytko dobrze,że sie odzywasz..Wiesz te pytania o samopoczucie to wyraz sympatii i troski,ale masz rację,że sa chyba nie na miejscu w tej sytuacji

Aga Aj wspieram Cie w tych działaniach,jezeli czujesz ,ze tak powinnas zrobić to nie daj sie biurokracjii...
Pati ja tu zagladam choć mało pisze,ale wiedz ,ze kibicuje Ci szczerze i ciesze sie razem z Toba każdym dobrym dniem:-)
Selena dzięki,ze jesteś -nie moge sie doczekać Magdusi(mam tak na drugie imie)
Pixela Ty tez juz nie długo,taki był z Ciebie chudzielec a taką masz wielka piłeczke teraz hihi
Aga Irl czekam aż sie odezwiesz bo ilez można sie złościc?
Kingus piekny i zgrabniutki masz brzusio
Motylku Twój brzunio też sliczny,fajnie,ze robicie już zakupy
Szafirku mało Cie ostatnio,jak Twoje postepy w badaniach?
Alicja Ty nie dobra:-)a miałam sie wprosić na Wasza impreze a ty mi tu uciekasz?mam nadzieję,ze chociaz na drina wpadniesz:-)oczywiście ja to rozumiem i szanuje Twoja decyzję
Karola Ciebie tez mało ale ciesze się,że nie podjełas decyzji o odejsciu
Olu-przyszła mamusiu....nie wiem co powiedział Ci lekarz ale ja w swoim zyciu słyszałam dużo różnych nie dobrych diagnoz..ale wiedz,że warto spróbowac zawalczyc chocby po to,żeby nie mieć wyrzutów sumienia i spokój ducha,że zrobiło sie duzo (bo czy wszystko to tego człowiek nigdy nie wie ).Pamietaj ,że to nie jest typowy watek staraczek,tu sa ludzie którzy chca sie podnieść psychicznie po niepowoodzeniach wiec może mozemy Ci pomóc odzyskac równowage?
Koti ciesze się,że byłas u lekarza,któremu ufasz i idzies do przodu
Enka??gdzie jesteś ??
Cyniczna a ty?wiem ,ze masz kłopoty ale zajrzyj chociaz na chwilke

Niusi@ widzę,ze praca Cie pochłoneła bez reszty:-)
pyzguniaj Ty też sie bardzo dawno nie odzywałaś
Marti mam nadzieje,że u Was dobrze i hodujesz mała fasolke leżac i odpoczywając
Gabi a jak twoja malutka?odezwij sie kochana!
Syla Ciebie też mniej tu u nas,mam nadzieje,że nie jest to spowodowane złym samopoczuciem?
Also Alla Mirka chce widzieć jak rosna Wasze pociechy:-)pokażcie cos więcej:-)
marlenko co u Ciebie?
Emmy nie wiem czy tu zagladasz ale zycze Ci wszystkiego najlepszego,zdrówka i jak już bedziesz gotowa fizycznie i psychicznie i potem maluszka
Iłławianka a Ciebie tez mniej ostatnio,ale rozumiem,praca i dzidzia
Haniu widzę,ze maleństwo zdrowo rosnie -my tu wszystkie kibicujemy :-)
Madziu ,Danusiu,Anetko z wami mam kontakt na odskoczni:-)
Olu81,Nikki ,Agnieszko słabo sie znamy ale widzę,że piszecie często
Na pewno kogos pominełam za co przepraszam ,i musze powiedzieć,że bardzo sie zżyłam z dziewczynami i nawet jak nadzieja umrze to chce wiedziec jak Wam sie wiedzie
MIŁEGO DNIA