• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sonitko musi byc dobrze, nawet jak beda II kreseczki na tescie .

Co do cmienia jajnika .. ja od zabiegu mam dziwne bole brzucha po @. Dokladnie z lewej strony. Lekarz zrobil usg i powiedzial, ze jajnik jest wiekszy (anatomicznie) i nic tam sie nie dzieje. JAk mi robil usg lewego jajnika to myslalam ze go ugryze z bolu :eek: Tez sie zastanawiam co to, bo przed zabiegiem tak nie mialam.

reklama
Dzień Dobry wszystkim śpioszkom. Miłego dnia.
Sonitko, nie martw się na zapas. najpierw zrób test.
13x13, bardzo Ci zazdroszczę,że mogłas pochować maleństwo, Ja swoje "zgubiłam" zanim zrobili mi zabieg więc teoretycznie na wyniku nic nie ma. Tylko ciekawe gdzie się podziała w takim razie moja udokumentowana ciąża? Sama usunęłam?
Agnieszko AJ, jestem z Tobą.
Szafirku..
Allaa, Also:-)
Edytko.

Witam kochane,

Sonitka staraj sie nie martwić na zapas, najpierw zrób test.

Co do cmienia jajnika mnie też ćmi lewy, ale ja niestety mam na nim torbiel małą.

Wiecie co ciekawa jestem gdzie podziewa się Agniesia82 hmmm...

Witam dziewczynki -dziś mi troszkę lepiej, przynajmniej przespałam całą noc. Za chwile kąpiel, odparuję trochę i za 2 godzinki ruszam do szpitala.

13x13, bardzo Ci zazdroszczę,że mogłas pochować maleństwo, Ja swoje "zgubiłam" zanim zrobili mi zabieg więc teoretycznie na wyniku nic nie ma.

Selenko -ja też już przy zabiegu nie miałam dzidziusia. Zrobili mi zabieg bo taka była konieczność, żeby wszystko dobrze wyczyścić, żebym długo nie krwawiła. Tylko że po tabletkach miałam zakaz załatwiania się bezpośrednio do kibelka. Dostałam naczynie i pielęgniarka co jakiś czas przychodziła i sprawdzała czy przy okazji sikania nie "urodziłam". Zupełnie niepotrzebnie chodziła całą noc, bo rano poczułam ze to już i sama ją zawołałam.
Teoretycznie bardzo dobrze mnie przygotowali w szpitalu do tego co i jak się stanie więc tylko czekałam i bałam się samego zdarzenia a nie mojej niewiedzy...

Witam kochane,

Sonitka staraj sie nie martwić na zapas, najpierw zrób test.

Co do cmienia jajnika mnie też ćmi lewy, ale ja niestety mam na nim torbiel małą.

Wiecie co ciekawa jestem gdzie podziewa się Agniesia82 hmmm...

:-):-) Ola, jak ja się cieszę, że o mnie pamiętasz, właśnie przeczytałam... :-):-)

a ja widzisz, jaki mam dziś teoretycznie dzień ;-):-D ale jeszcze ten cykl chyba sobie darujemy i dopiero za miesiąc :rofl2:

Dzień masz widzę rewelacyjny do przytulanek :-) .NO ale skoro jeszcze chcesz czekać to za bardzo nie działajcie ;-) . Wogóle się nie odywasz ostatnio i tak mnie zastanowiło co u Ciebie? Ja czekam na @. Powinna przyjść do piątku.

Dzień masz widzę rewelacyjny do przytulanek :-) .NO ale skoro jeszcze chcesz czekać to za bardzo nie działajcie ;-) . Wogóle się nie odywasz ostatnio i tak mnie zastanowiło co u Ciebie? Ja czekam na @. Powinna przyjść do piątku.

a ja tu sobie zaglądam i czytam, co tam słychać, ale generalnie to miałam gorący okres w pracy :wściekła/y: i po prostu nie miałam za bardzo czasu. Ale teraz juz będzie lepiej. Ja to w sumie nie wiem, tak dokładnie, jak to u mnie jest, bo raz miałam 28 dni przerwy a raz 38, więc trudno powiedzieć, kiedy teraz dostanę @ i kiedy jest ta owulacja. :sorry:

Ale może ta twoja @ nie przyjdzie :-):tak:to by było super chyba co nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry