• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Praca... już chyba zapomniałam jak tam jest. Wcale za nią nie tęsknię choć kiedyś nie mogłam bez niej żyć:baffled: (czemu nikt mnie nie poddał terapii?). Muszę sobie zgotować jakiś cichy kącik i też niegrzecznie tutaj zaglądać, ale jeszcze czas:-p

reklama
Olka ja tak mam od poczatku ciazy...
Chodzilam tu do polskiego lekarza i mu trulam co to jest i czy to normalne i ciagle slyszalam,ze przeciez jestem w ciazy i tak musi byc...
Poszlismy do drugiego lekarza tym razem do kobiety.Siedzielismy ok.3 godz bo poszlismy bez terminu-mialam bole brzucha i wydzielina przybrala kolor ciemniejszy.
Pani doktor zrobila usg(wszystko z dzidzia bylo ok)i wziela wymaz(poprzedni lekarz nawet tego nie zrobil)
Numer telefonu maja i gdyby cos wykryli pewnie by dzwonili wiec mysle,ze z badania wyszlo wszystko ok.
No i czekam teraz na wizyte w przyszly poniedzialek(mam rano na 8.40)

Wracam 1 lipca... 8 tygodni wolnego -z jednej strony zleciało szybko, z drugiej czuje sie jakbym tkwiła w tym samym miejscu. Ale dla psychiki taki odpoczynek jest wskazany

Agnieszka to do poniedziałku pewnie jak na szpilkach będziesz siedziała. Dobrze że z dzidzią wszystko w porządku.

13x13 to na wakacje do pracy wracasz. Dobrze że odpoczęłaś, tylko szkoda że z takiego powodu :-(

wracam 1 lipca... 8 tygodni wolnego -z jednej strony zleciało szybko, z drugiej czuje sie jakbym tkwiła w tym samym miejscu. Ale dla psychiki taki odpoczynek jest wskazany
13x13 ja też po poronieniu miałam trochę odpoczynku ale jeszcze bardziej bałam się wrócić do pracy bo wszyscy zaczęli pytać co , jak, dlaczego i tego bardzo się bałam :-(:-(. Bo nie potrafiłam nikomu nic powiedzieć i od razy płakałam :-(.

Aga odpoczywaj sobie i się nie denerwuj bo napewno wszystko jest dobrze i będzie:-):-) na pewno niczego nie dzwigaj i jak dasz radę to jak najwięcej leż:-)
a tak wogóle witam was dziewczynki wszystkie w ten słoneczny dzionek:-) ja niestety w pracy dzisiaj jestem 12h więc ten dzionek to raczej nie dla mnie.

Kurczę ja się boję żebym nie biegała co dwa tygodnie jak już nam się uda zafasolkować :-) . Gin będzie mnie miał dosyć ;-) Agnieszka będzie dobrze trzymam kciuki &&&&&&&

reklama
kurczę ja się boję żebym nie biegała co dwa tygodnie jak już nam się uda zafasolkować :-) . Gin będzie mnie miał dosyć ;-) agnieszka będzie dobrze trzymam kciuki &&&&&&&
ola wy już też się starcie ja 6marca miałam zabieg i miesiąc temu zroniłam wszystkie badania i wyszły oki więc dostaliśmy zielone światełko i działamy:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry