Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
13x13 ja też po poronieniu miałam trochę odpoczynku ale jeszcze bardziej bałam się wrócić do pracy bo wszyscy zaczęli pytać co , jak, dlaczego i tego bardzo się bałam :-wracam 1 lipca... 8 tygodni wolnego -z jednej strony zleciało szybko, z drugiej czuje sie jakbym tkwiła w tym samym miejscu. Ale dla psychiki taki odpoczynek jest wskazany
wcale ci się nie dziwię ale ty też nie możesz się za dużo denerwować bo maluszkowi to pewnie się nie podoba że mamusia chodzi zła:-):-):-) więc leż i odpoczywaj i myśl o czymś bardzo przyjemnym:-):-)no juz siedze...
Bo dla mnie ten caly miesiac od wizyty do wizyty strasznie sie ciagnie...
Najchetniej biegala bym do lekarza co tydzien...
ola wy już też się starcie ja 6marca miałam zabieg i miesiąc temu zroniłam wszystkie badania i wyszły oki więc dostaliśmy zielone światełko i działamy:-):-)kurczę ja się boję żebym nie biegała co dwa tygodnie jak już nam się uda zafasolkować :-) . Gin będzie mnie miał dosyć ;-) agnieszka będzie dobrze trzymam kciuki &&&&&&&