• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
to Cię jutro na kanał rzucą :-) :-) ;-)

karola nam pierwsze zafasolkowanie zajęło 4 lata :-( i teraz się boję żeby historia sie nie powtórzyła :-( bardzo się boję.

Moje auto dawno nie miało takiego przeglądu hihi :laugh2:
Olu -ja dwa razy odkładałam tabletki anty -za pierwszym razem na pół roku jeszcze przed ślubem, nie uważaliśmy, nie liczyliśmy i nie zaszłam. Teraz byl drugi raz i trafienie w drugim cyklu -nie ma na to reguły jak a wszystko. Też się boję że może jak już lekarz zezwoli (swoją drogą dziwnie to brzmi -pozwolenie od obcego faceta?:) to będzie ciężko... zobaczmy

13x13 boję się, ale jestem dobrej myśli. Że szybko się uda mi i nam Wszystkim zobaczysz. JA anty nie brałam. Nie będzie źle będziemy pisały na ciężaróweczkach niedługo razem. :-) :-) :-)

któraś pisala że mam iśc na usg, wiecie tu nie ma za dobrych ginów a jak jakis jest to trzeba czekac na wizyte 2 tygodnie poza tym to ja nie chce miec za czesto robionego usg bo do konca nie wiadomo czy szkodzi czy nie a ja jestem takiego zdania ze jak nic nie jest udowodnione to lepiej usg robic tylko tyle ile trzeba 3-5 razy w ciazy chyba ze trzeba wiecej ale ja licze ze wiecej jak 4 razy nie bede miec. np tak jak teraz 6tc, 10tc, 18-22tc, i potem dopiero koło 30... jedynie to puls badac i to dokładniejsze usg zrobic. a na tym jaka płec bedzie mie nie zalezy żeby wiedziec wiec nie chce aż tak podlądac co tam u mnie rosnie bo czy chlopiec czy dziewczynka to i tak sie uciesze jak sie zdrowe urodzi.

reklama
TO ja też chcę juz na cieżarówka pisać :-D, a tu jeszcze kurdka jeden miesiąc i dopiero staranka, a potem czekanie na fasolki i o rany... ale zleci szybko, tak myślę, czego sobie i wam życzę. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry