• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zrobiłam po raz nie wiem który te truskawki. R już nie dostaje w tej małej miseczce, tylko taką jak do zupy hihihi zjada jak zahipnotyzowany.

reklama
Oj żartuję -deser wygląda pięknie!!! jest smaczny zapewne, kupiłam dziś truskawki ale chyba zostanę przy tradycyjnym przyrządzeniu -mój S jest na zakupach a ja z siostrą sączymy piwko.

Aha mam wyniki histo po polskiemu
1. z łyżeczkowania -niedojrzałe komórki łożyska, pojedyncze nieznacznie obrzęknięte, ogniskowo niewielki rozrost trofoblastu o wyglądzie zwykłym
2. skrzepy krwi, drobne powierzchowne fragmenty nabłonka paraepidermoidnego.

I to tyle ale na mój gust nic tu nie ma

no na mój gust też nic podejrzanego, żadnych ognisk zapalnych czy innych tego typu, także zobacz jeszcze, co lekarz powie :tak::tak: ale chyba ok!

bardzo proste -rozgnieść truskawki widelcem, dosypać cukru, dolać śmietany i wymieszać. Nie wygląda może tak pięknie ale smakuje jak truskawki ze śmietaną. A co do wyników Nikki mówiła że może coś zrozumie -ja jutro idę do lekarza ale wiesz jak to jest z czekaniem do jutra

To mój M takie lubi, ale Sonita- pomysł z bezami jest genialny, było takie pyszne, że jutro też zrobię, szkoda tylko, że z tyłu przybywa po takich deserkach :-D

Dziękuję Olu tak właśnie myślałam i sprawdzałam.
A co do kini to masz rację -mamusia powinna na spacerki chodzić, zakupy, albo leżeć brzusiem do góry i go głaskać cały dzionek a nie do pracy... robota jest beeee:-p

Też jestem tego zdania, delektować się brzuszkiem i kopniaczkami!!

Ja zawsze się zarzekałam że będę pracowała, bo ciąża to nie choroba, bo ja kobietą sukcesu jestem -moja droga -ciąża to najpiękniejszy okres w życiu!!! patrz jak rośnie twój brzuszek -masuj się, naciągaj skórę i rób milion innych zabiegów -tylko nie marnuj czasu na pracę -ja wiem że nikt Ci za to nie podziękuje Kochana!

Dokładnie tak, jak się nie czujesz na siłach tkwić w pracy to bez żadnych wyrzutów sumienia trzeba l4 brać i cieszyć się ciążą, wysypiać i skupić na swoich potrzebach!!

reklama
oj jest Olu. Nigdy nie przypuszczałam ze tutaj trafię -spotkałam tutaj wiele wartościowych osób. Pomagacie mi wszystkie... ale nie w takich okolicznościach powinnyśmy sie spotkać. Los nas ze sobą zetknął właśnie po to żebyśmy sobie pomagały -ktoś odchodzi ale ktoś się pojawia... a forum żyje bo każdy potrzebuje wsparcia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry