• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Do mnie lekarz jeszcze nic nie furczy:-D chociaz 26 lat to tez juz pierwszej młodosci nie jestem:-D moje kuzynki maja po 23 i juz dzieciaczki po 2 i 3 lat a jedna ma 19 i 6 miesieczna coreczke:tak: tylko ja sie tak ociagałam:baffled: a bo studia a bo praca itd itp a jak juz sie zdecydowałam to sie nie udało:-(

reklama
Mała doczekamy sie zobaczysz
Ja tez zwlekałam a bo mieszkanie trzeba kupić itd kiedys nawet mówiłam ze nie problem urodzic ale wychowac hmm chyba nie wiedziałam co mowie dzisiaj tego załuje

To jak bym słyszała siebie tez zawsze twierdziłam ze zmajstrowac dziecko zadna sztuka dopiero teraz poczułam jak bardzo sie myliłam:-( nigdy nikt w mojej rodzine nie ani wsrod przyjaciól nie stracił dziecka wogole nie przyszło mi do głowy ze cos takiego mogło by sie stac

Nawiązując do waszego tematu to ja również kilka lat temu tłumaczyłam sobie że mam jeszcze czas na dziecko a kiedy juz się zdecydowałam i czułam się kobieta spełnioną to nie udało sie :-( poniekąd żałuje że wczesniej nie zdecydowałam się na dzidziusia...

no hej dziewczęta:-)
mała zastanawiałam sie dzis czy mama cie tym remontem nie wykończyła:-)

dziewczeta prawda jest taka ze stare dupy jestesmy:-) jesli chodzi o wiek rozrodczy ...heheh
pamiętam jak mi mój lekarz jak miałam 22 lata powiedział ze kobieta powinna urodzic dziecko do 25 roku zycia... mialam wtedy problemy z jajnikami i 'zalecał" ciąze na rpozwiazanie problemu...tyle ze ja akurat nie mogłam sobie na dziecko pozwolic(ze tak to nazwe) poniewaz nie cuzłam ze facet z którym byłam to jest ten...no i dobrego nosa miałam... potem sie okazało ze kawał dupka z niego i tyle:-)
no ale dzięki temu spotkałam moją drugą połówke:-)
mój mężulek tez juz nie pierwszej daty:-)
33 latka w lipcu skonczy więc czas i pora na dzieciaczka:-)
ale dziewczyny przynajmniej nasze ciaze były i będą bardzo oczekiwane a nie wpadki:-)

dziewczynki każdy wiek jest dobry ja urodziłam Kacpra jak miałam 29 lat, chłopak zdrowy jak się patrzy, co prawda przez neurologa na początku przeszliśmy długą ścieżkę od lekarza do lekarza, bo pan "dupek" neurolog uważał że dziecko w 2 miesiącu powinno sztywno trzymać główkę i inne takie rzeczy oj ciężko było ale reasumując wiek pewnie niesie jakieś zagrożenia ale najczęściej wszystko jest w najlepszym porządku, czasem trzeba bardziej o siebie dbać i już :)
pozdrawiam :)

Ja tez załuje bardzo maz namawiał mnie ponad rok jak bym sie wtedy zdecydowała moze byłabym juz mamusia slicznej kruszynki czuje ze moj M tez czasem o tym samym mysli no ale coz czasu juz nie cofniemy:-(

reklama
laryska- a u ciebie to jak jest? z tego co wyczytałam to juz prawie rok od straty... starasz sie?
wiecie co dziewczyny tyle nas jest ze ja nie wiem która kiedy co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry