• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
anesto gratulacje!!!!mam nadzieje ze ja jeszcze kiedys tez tak napisze i bede mogla znow cieszyc sie ciaza...ale chyba to jeszcze dluga droga do tego...ale wiecie co?dzis jest trzeci dzien od zabiegu a ja juz mysle ze jednak tak latwo sie nie poddam...zrobie wszystkie badania i bede probowac znowu....moze sie uda....
Aga-podziwiam Cię kochana za Twoją upartą natura, takim jak Ty NAPEWNO się uda.
anesto- NAWET NIE WIESZ JAK SIE CIESZE:-) SERDECZNIE GRATULUJE!!!
I ZARAŻAJ ZARAŻAJ :-)
wierze ze trudno Cie nbedzie tak do końca sie cieszyc, bo zawsze jest ta obawa...ja wiem ze tez bede sie bała ale, musisz w to wierzyc z całego serca!!!!!!!!!!!
Syla-jestem pewna że za miesiąc ,góra dwa też zobaczę Twój suwaczek

anesto ale mnie ucieszyła twoja wiadomość i suwaczek już jest :-):-):-)GRATULUJE I TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dilajla-dzięki za wsparcie i za te kciuki
Takie wiadomości dają mi nadzieję że wszystko będzie dobrze, dziękuje:tak:

No i oczywiscie anesto gratuluje strasznie mocno trzymam kciuki!!!!!!!! :tak:
Mała-również dziękuje za dobre myśli.

A wszystkim dziewczynom OBIECUJE przesłać ciążowe fluidki.To tylko dzięki Wam wszystkim tutaj na forum zdecydowałam się tak szybko zafasolkować!!!:tak:

A tak apropo wieku ja mam 28,5 i wcale nie uważam że jestem za stara-co to za lekarze, właśnie po moim poronieniu lekarz w szpitalu po spojrzeniu na wiek powiedział że mam jeszcze dużo czasu, także niech stare fiuty które się nie znają nie p....rzą głupot.A mój mąż ma 32 lata, dodam że jego brat ma 36 lat i dopiero 2 letniego syna a z tego co wiem to jeszcze ma plany co najmniej do dwóch urwisów.

Ostatnia edycja:
myśle ze zrobimy wszystko dla naszych maluszkow
Jak ja rodziłam syna lezalam 4 dni na patalogi z podniesonym łozkiem z basenem koło siebie myslałam ze straszna tragedia mnie spotkała ze d.łuzej tego nie wytrzymam ale sie opłaciło
przy drugiej tez lezałam 4 dni w szpitalu basen zero wsawania i sie nie udało
teraz juz nie lezałam w szpitalu

tak dziewczyny też zastanawiam się czy to nie wiek?
Marlena tak się składa że mam córkę starszą o 7 dni od twojego synka, jak urodziłam to miałam 22 lata, zero komplikacji- ciąża książkowa.
a teraz 3 poronienia...
ale Aga jestem z tobą- jutro mija tydzień od utraty mojej fasolki a ja myślę że też się nie poddam, ale najpierw badania i to dużo badań...

fajnie dziewczyny ze juz macie dzieciaczki:-)

ja bym chciała choc jedno...
a najlepiej to trójkę:-)
mąż mi obiecał ze będzie conajmniej dwójka:-)
no zobaczymy...
ciągle myle co to będzie jak juz zafasolkuje...az boje sie myslec o tym jak sie bede bała tej ciąży....
juz wtedy sie balam choc wszystko zapowiadalo sie dobrz, dobre wyniki, wszystko super...do czasu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry