• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja juz chyba przestane myslec co bedzie bo same widzicie ze co kolwiek bysmy nie robiły jak dbały o siebie i starały to finał i tak chyba zapisany jest gdzies tam na gorze i my chyba nie mamy na to wpływu:-(

reklama
ja tez mysle jak mała ale ten strach i tak zostanie Ja tez sie łudziłam ze bedzie dobrze ze drugi raz sie nie powtórzy a jednak teraz porobie wszystkie badania i wtedy dopiero
SYLA MAŁA- macie wielkie szanse to wasze pierwsze ciaze i zaawansowane wiec musi byc dobrze a bedzie ja to juz musze szukac przyczyny

masz racje mała, co ma byc to będzie...no ale i tak zrobimy wszystko by pomóc naturze...trzeba bedzie lezec, to bedziemy....
to juz prawie dwa miesiące:-(
nie moge sie doczekac az znowu poczuje te kopniaki...a najbardziej podobało mi sie jak mała miała czkawkę:-) to bylo cudowne...
wierze ze mój aniołek jest tam u góry szczęśliwy z dziadkiem:-)

marlena- tez sobie to powtarzam, ze skoro ciaża juz byla tak zaawansowana to moze przy kolejnej wszystko będzie juz dobrze, bede jeszcze bardziej dbała o siebie...

hmmm co do wieku to ja mam skonczone 33 lata a moj maz w grudniu skonczy 38.....moj problem to to ze ja normalnie urodzilam 3 dzieci ale to bylo dosyc dawno bo najstarsza corka ma 14 lat srednia 11 a najmlodsza 10...i nie mialam zadnych problemow...no moze oprocz problemow z nerkami bo wyniki nie byly dobre...a teraz...wszystko jest ok do okolo 10 tygodnia....potem cos sie dzieje ale nie wiem co ze plody umieraja...tylko dlaczego??ja mysle ze to cos z mojej winy bedzie bo skoro jest dobrze do jakiegos czasu,....sama nie wiem...nigdy bym nie pomyslala ze tak sie stanie az 3 razy...za kazdym myslalam ze teraz juz sie napewno uda bo dlaczegozby nie??no coz ...zycie zgotowalo mi inny los...

moja druga ciaza pierwsze usg dzidzia za mała o tydzien
trzecia ciaza usg 6 tydz wszystko ok serduszko bije
tydzien 11 brak akci serca dzidzia prawdopodobnie umarła 2 tyg wczesniej
tylko teraz tez nie wiadomo czy sie zle nie rozwijała bo usg było po pieciu tyg

Teraz tylko sie zastanawiam czy ta ciaz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry