• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mała- nie wiesz czy gdybys spróbowała rok wczesniej to czy nie było by takiego samego konca więc sie nie dołuj...
zobaczysz bedzie wszystko dobrze!
a czy wiadomo w koncu jaka mogla byc przyczyna śmierci malutkiej?

Syla nie pekaj nic mi nie bedzie bo w sumie to nic nie robie nie dzwigam nie chodze po meblach itp cos tam tylko zamiote czy cos podobnego mamusia bardzo o mnie dba :-Dale sam ten bałagan mnie denerwuje:baffled: i tez chwile temu pisałam ze moj M to juz staruszek bo w lipcu skonczy 34 latka!:szok::-D

dziewczyny mioja babcia ma 6 dzieci..a tak naprawde 8 bo pierwsza dwójka rok po roku umarła jak miały 2 miesiace...babcia jak o tym mówi to do tej pory płacze a było to jakies 60 lat temu...szok

ja dzis duzo czytałam o przedwczesnych porodach i zdałam sobie sprawe z tego ze kolejną ciąze to chyba bede musiała przeleżec...i troche mnie to przeraża....

Lekarz mi powiedział tak jak sie zapytałam ze nie jest w stanie mi na to pytanie odpowiedziec ze najprawdopodobniej juz przy zapłodnieniu doszło do jakis nieprawidłowosci:-( ze mam krótką szyjke i ze to tez zle:-( no i ze przy nastepnej ciazy załozy mi szef i mam lezec lezec lezec! jutro o 7;30 rano bedzie 7 tygodni:-(

no to tez bedziesz musiała przeleżec ciaze...
zawsze nie potrafiłam sobie wyobrazic jak te biedne kobiety leża po 4 -5 miesiece ciaży...
masakra...a teraz czuje ze mnie to czeka

reklama
dziewczyny juz chyba kazda kolejna ciaza bedzie dla nas stresujaca bedziemy uwazałay na kazdym kroku
JA w ostatniej ciazy panikowałam a co bedzie dalej?
laski stare ale jare

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry