• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Syla a jak ty robisz te badania prywatnie czy jakies skierowania ci twoj lekarz dał bo moj mowił zebym jeszcze troszke odpoczeła i jak przyjde to da mi skierowania tylko niewiem jakie bo narazie mowił ze na genetyczne

reklama
MALA ja robie genetyczne czyli kartiotyp ze skierowaniem od lekarza tylko ze kolejki straszne dopiero byłam na wywiadzie u genetyka a badanie za 3 miesiave do tego czekanie na wynik 6 tyg

tak myslalam czy nie isc do lekarza rodzinnego i poprosic o jakies skierowanie no ale wątpie czy dostane od tych dupków cos!!
z drugiej strony nie martwie sie o kaske bo po śmierci mojej córeczki dostałam az 13 tys.
więc chce to przeznaczyc po czesci na badania!
w pierwszej chwili jak wpłynęly mi te pieniądze na konto to sie rozryczałam ale mama mi przetłumaczyła ze sie przydadzą na kolejną ciaze..i miala racje.wszystko tyle kosztuje.....
w ohgóle nie chciałam złozyc wniosku o zasilek pogrzebowy ale w sumie dlaczego mam tym dupkom w ZUSIE to zostawic? w koncu to byly moje składki..

ja w rym tygodniu tez ide do gin to sie musze wszystko doptyac co jak gdzie i ile ale chyba bede musiała zapisac wszystko o co chcem pytac bo zaraz napewno o czyms zapomne:baffled: narazie nie chcem robic zadnych badan bo jeszcze przeciez nie dostałam@ :-( zobaczymy co mi w tym temacie powie pewnie cos na wywołanie da a to mnie martwi bo lepiej by było jak by@ naturalnie przyszła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry