• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny dzis to juz zupelna beznadzieja
odebralam wynik bety przez te ostatnie 4 dni juz nie rosla, stoi w miejscu, chyba dzis pojde jeszcze na usg i do szpitala...

odebralam wynik bety przez te ostatnie 4 dni juz nie rosla, stoi w miejscu, chyba dzis pojde jeszcze na usg i do szpitala...

Nie poddawaj się. Jest wiele przypadków jakoby miałobyć już fatal, a tu się okazywał cud. Nie wolno się karmić złudnymi nadziejami, ale jeszcze jest trochę czasu, zacznij myśleć pozytywnie, bo to jest klucz do sukcesu, ja tak zwątpiłam i potem żałowałam.

AGNIESIA no właśnie jutro się dowiem czy mam jeszcze czekać czy juz możemy się starać bo to pierwsza wizyta po zabiegu na razie nie próbowaliśmy bo w szpitalu powiedzieli że po pierwszej @ go gina na kontrole i dopiero on powie co dalej

Zwykle hormony się normują a endometrium odbudowuje po pierwszym pełnym cyklu, pytanie, czy psychicznie już jesteś gotowa?

Jezusku... Zobaczcie Zabiła ciężarną, by mieć dziecko- Onet.pl - Wiadomości -09.06.2009

My płaczemy po własnych dzieciach, a taka walnięta się znajdzie i...

Nie mam słów...

Świat się kończy... :crazy:

Tragedia i rozpacz...:-(:-(

Trzymaj się....:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry