• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No fajnie by bylo...:-)
Na razie sama sie ''uziemilam'' bo nie chce ryzykowac i leciec samolotem...
W domciu ostatni raz bylam w lutym.No,ale samolot dziala w dwie strony i teraz na koniec miesiaca przyleci brt z dziewczyna a w lipcu babcia wiec nie jest az tak zle...

reklama
hej
widze że wy znowu o jedzeniu hehe :) uwielbiam bigos taki z pieczarkami mniam :-)

mamo grzesia tak bardzo mi przykro :-( ktoś kiedyś mnie straszyl pieklem a mi sie wydaje że my teraz jesteśmy w tym piekle :-(

u mnie wszystko ok, mam już za ciasne spodnie... na prawde brzuch mi wyskoczył nawet teściowa się dziwi że ja z dnia na dzien jestem coraz szersza.... musze zaczac chodzic w sukienkach bo szkoda mi kasy na ciuchy ciazowe po domu a w dresie nie cierpie chodzic. jutro wam wstawie fotke żeby nie było że dzisiaj to po jedzeniu hehe

u mnie nadal brak objawów ciążowych :/... no ale mnie pocieszyłyscie że tak może byc, wiec moze to i dobrze :-) kurcze chyba jestem jakiś dziwoląg że chce sobie rozmawiac z kibielkiem...
dobranoc dziewczyny i przepraszam że nie odpisuje ale nie pamiętam co która pisała, nie mam takiej pamięci jak edytka

Masz racje Olka a jak ktos odwiedzi to zawsze inaczej...
Ja po malu zmykam.Musze isc z psem a potem sie wykapie...
Ostatnio mamy z Arturem manie ogladania wieczorem horrorow...
Przed wczoraj ogladalismy o gosciu co zabijal i wydlubywal oczy ofiarom....
A wczoraj ''Piatek trzynastego''.
Ogladam takie rzeczy a potem mi sie snia glupoty i boje sie isc w nocy do kibelka-hihi.

Dobranoc kochane i do juterka:-)

Olka przybywaj.Mam tego troche bo bylo ponad 4 kg kapusty:-)

To jakiś ogromny gar bigosu :szok::szok:

hej
widze że wy znowu o jedzeniu hehe :) uwielbiam bigos taki z pieczarkami mniam :-)

mamo grzesia tak bardzo mi przykro :-( ktoś kiedyś mnie straszyl pieklem a mi sie wydaje że my teraz jesteśmy w tym piekle :-(

u mnie wszystko ok, mam już za ciasne spodnie... na prawde brzuch mi wyskoczył nawet teściowa się dziwi że ja z dnia na dzien jestem coraz szersza.... musze zaczac chodzic w sukienkach bo szkoda mi kasy na ciuchy ciazowe po domu a w dresie nie cierpie chodzic. jutro wam wstawie fotke żeby nie było że dzisiaj to po jedzeniu hehe

u mnie nadal brak objawów ciążowych :/... no ale mnie pocieszyłyscie że tak może byc, wiec moze to i dobrze :-) kurcze chyba jestem jakiś dziwoląg że chce sobie rozmawiac z kibielkiem...
dobranoc dziewczyny i przepraszam że nie odpisuje ale nie pamiętam co która pisała, nie mam takiej pamięci jak edytka

Pati, ja już praktycznie od początku ciąży w ubraniach ciążowych chodzę, a co do wymiotów to w żadnej ciąży nie miałam i w tej też nie, tylko mdłości..:tak:

Kasiu0204, kuruj córcię, spokojnej nocy!! A co do apetytu, to nie wiem, bo też się opycham...:baffled:

Ola, a jak Tobie samotny wieczór mija?;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry