• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Dziewczyny! My juz po śniadanku i zbieramy się na spacerek, bo pogoda cudna, żal takiego słoneczka! Ja jutro idę na kontrolę do lekarki na NFZ, liczę na jakieś badania, zobaczymy, mocz to i tak zrobię jak coś prywatnie.

Ja siedzę w domku do 30 czerwca na wychowawczym, potem idę na L4. Na wychowawczy poszłam, bo nie mogłam dojść do siebie po drugim poronieniu, tylko na 3 miesiące. A po urodzeniu Wikiego, macierzyńskim, normalnie pracowałam. Teraz chcę iść na wychowawczy po macierzyńskim, jak urodzę w styczniu. Pierwszy termin miałam na koniec czerwca, drugi na 20 września...

Wiecie, Dziewczyny, po tym drugim poronieniu to już tak miałam dość, że w ogóle z ludźmi nie mogłam rozmawiać, tak mi działali na nerwy...W pracy bym chyba wszystkich pozabijała...

Asiu, a jakieś plany wakacyjne...?

Ola81 wypocznę tylko od obowiązków zawodowych, bo mieszkanie czeka na generalny porządek. Np. okna :-) Poza tym ja mam tak co miesiąc. Od 21ego do 3ego każdego miesiąca urlopik ;-) Raj - mówię Wam... Przeraża mnie tylko kwestia zmiany pracy w przyszłości, jak nagle trzeba będzie iść na cały miesiąc... :szok:

Nikki u mnie słońca nie ma. Za to jest mroźny wiatr. Brrr...

Nikki ja tak juz miałam po pierwszym poronieniu. Zamknęłam się na ludzi. Miesiąc z domu nie wychodziłam, tylko do sklepu. Ani telefonów nic nie odbierałam mój m za mnie to robił. Ale z czasem to mija. Chociaż sama po sobie widzę że się zmieniłam.

dziewczyny przepraszam...no muszę...

właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy :)))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????

reklama
Witam po długiej nie obecności;):-D:-D:-Dmoże ktos mnie pamieta;) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

miałam nie pisać a raczej rzadko..... ale mimo wszystko podczytuje was.........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo mnie ciągnie...... ale widzę,,,,że dużo starych formułowiczek tylko czyta;:tak::tak::tak: ja zaglądami wypatruje wszych suwaczków:-D:-D:-D

MAMA sówka GRATULUJE...
staraczki powodzenia, trzymam kciuki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DLA WSZYSTKICH MEGA BUZIOLE....:tak::tak::tak::-D:-D:-D

nie bedę wymieniać by nie zapomnieć o kimś........

DLA nowych aniołków
[*]

wpadłam by powiedzieć że u nas mała zmiana z imieniem;)...... jakoś sceptycznie niektórzy podchodzili do Franka...ze co to za imie..... więćżeby mały nie wstydził sie w przedszkolu zmieniliśmy na Marcela:tak::tak::tak:choć Franek nadal namsię podoba;)....:tak::tak::tak::tak:

czekam na maluszka wróbelka, Selenki noi może ja się rospakuje w kolejce.. ( bo jak narazie mały już zaczyna sie stawiać...... noce nie przespane, dopadają mnie skórcze) napewno dam znać.... jak narazie nie mam natchnienia do pisania ale podczytuje was kochane i trzymam za wszystkich kciuki w realizacji planów,,,,,jakie one by nie były,,,,,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D

buziolki;) miłego dnia dziewczynki;):-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry