Edytko, przepraszam za wczoraj, miło,że wpadłaś, dziewczyny tu na Ciebie czekały.
Aguś AJ, zawsze masz we mnie wsparcie. Wierzę ,że uda Ci się zrealizować marzenia, nawet jeśli dziś ciężko Ci w to uwierzyć.
Pixellko, miłego spaceru.
Kasiekkm, Ja pamietam!! Marcel, ślicznie, Mnie się podoba bardziej i wiesz..pasuje mi do tego łobuziaka.
She-Asiu, witaj miło Cię poznać po imieniu.
gosiak84, będę trzymała kciuki.
ola81, cieszę się,że nadal na stanowisku jesteś i na BB można Cię spotkać, jakoś pusto sie robi ostatnio.
kaska, Twoja Wercia to bardzo mądra dziewczynka, ale jak mówią , jacy Rodzice takie dzieci? No , niekoniecznie, widać duzo dają jej rozmowy z Tobą i jak widzę bardzo mądre rozmowy. Oby tak dalej.
Przyszła mamusiu, Ty sie tak nie odchudzaj, bo nic z Ciebie nie zostanie! Ale 7 cm w tydzień to sukces niezaprzeczalny.
A u MNie dziś nieciekawie.
Pokłóciłam się z M. Rzadko to sie zdarza, ale to dlatego,że drazliwa jestem i się czepiam. I wiem to, tylko jak sie przyznać? Magdusia mało rano kopała, denerwowałam się tym, ale zamiast powiedzieć poszukałam innego "ośrodka" wyrzucenia emocji.. chyba muszę zadzwonić do niego. Ech.
A to ja dziś. Początek 38 tygodnia.