• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karolciu trzymam kciuki :) trzeba wierzyc ze bedzie ok.
moj ginekolog tez powiedzial ze jak tylko dowiem sie o ciazy mam biec do niego po duphaston na podtrzymanie :) juz nie moge sie doczekac :)

Karola cichutkie gratulaski, na pewno będzie dobrze;-)

Edytka witaj, pojawiaj się częściej:-)

A ja się zastanawiam czy iść na USG 3D, czy też nie, no i mam z tym mały problemik, bo z jednej strony chciałabym, a z drugiej moja gin twierdzi, że nie jest niezbędne, no i bądź tu mądry i pisz wiersze. A poza tym to czuje się dobrze, maluszek kopie i rusza się duzo, więc już nie schizuję, bo wiem, że tam jest ok. W przyszłym tygodniu wizyta, więc dam znać po, co i jak.
A tymczasem wszystkim życzę zdrówka i słoneczka wszystkim Wam, czekającym, staraczkom i brzuchatkom (szczególne kciuki za te dziewczyny, które mają się rozpakować niedługo:tak:)

zobaczymy czy w sobotę dostanę @ jeśli nie to w poniedziałek zrobię betkę jeśli urośnie to powinno być wszystko dobrze ale wekend będzie nerwowy

Karola Tobie się teraz nie wolno denerwować! Stanowczo zabraniam! ;-)

Pani doktor kazała mi przyjść od razu jeśli nie dostanę @ żeby mi dała pastylki na podtrzymanie żeby się nie powtórzyło to co w marcu.więc nie wiem kidy iść do niej

Zapisz się na poniedziałek. Dla świętego spokoju. Skoro jutro masz termin to chyba jest w sam raz? ;-)

karolciu trzymam kciuki :) trzeba wierzyc ze bedzie ok.
Moj ginekolog tez powiedzial ze jak tylko dowiem sie o ciazy mam biec do niego po duphaston na podtrzymanie :) juz nie moge sie doczekac :)
ja też i tym razem jak wszystko będzie dobrze to idę od razu na zwolnienie w tamtej ciąży przejmowałam się że tamci zostaną sami i będą musieli za mnie robić teraz powiedziałam że nie interesuje mnie to od razu pujdę na zwolnienie

moj ginekolog tez powiedzial ze jak tylko dowiem sie o ciazy mam biec do niego po duphaston na podtrzymanie :) juz nie moge sie doczekac :)

A mój powiedział, że teraz przezornie będę brała duphaston od 16dc do skutku. Jak dostanę @ - odstawiam, jak nie dostanę to dalej biorę, robie test i jak będzie pozytywny to lecę do niego :-)

Tylko póki co muszę do niego lecieć prosić o zielone światło... I mam strasznego pietra, że mi nie da :baffled:

ja też i tym razem jak wszystko będzie dobrze to idę od razu na zwolnienie w tamtej ciąży przejmowałam się że tamci zostaną sami i będą musieli za mnie robić teraz powiedziałam że nie interesuje mnie to od razu pujdę na zwolnienie

No i bardzo dobrze! Praca nie zając. Poczeka. A jak nie to znajdziesz inną. Oni stracą nie Ty. Bo przecież Ty zyskasz - MALUSZKA :-)

dobrze słoneczko zero denerwowania obiecuję:-):-)

No! I to mi się podoba :-)

Iza idź na 3D, dokładnie mozna nim obejrzeć stan malucha, włącznie z organami wewnętrznymi i przepływami. Ja byłam i czułam się spokojniejsza. No chyba, że ktoś idzie tylko dla zdjęć.. Byłam też na 4D. I wiem,że malutka zdrowa jest z tego co zbadano.

Przyszła mamusiu, Ja Cie rozumiem jak piszesz o przygotowaniach do ciązy. Zrobiłam tak samo. Waga, zdrowe odżywianie, wyrównanie hormonów, wszytsko świadome i przemyślane. Popieram i dopinguję Cie bardzo. Kiedys wazyłam 94 kg, i cięzko pracowałam na zrzucenie tych ponad 20 kilogramów. Teraz zamierzam zdrowo i mądrze przejśc ciążę i okres po ciąży również. Dla malutkiej wszystko, a przy tym i dla siebie nie przeczę.:-)

a mój powiedział, że teraz przezornie będę brała duphaston od 16dc do skutku. Jak dostanę @ - odstawiam, jak nie dostanę to dalej biorę, robie test i jak będzie pozytywny to lecę do niego :-)

tylko póki co muszę do niego lecieć prosić o zielone światło... I mam strasznego pietra, że mi nie da :baffled:

No i bardzo dobrze! Praca nie zając. Poczeka. A jak nie to znajdziesz inną. Oni stracą nie ty. Bo przecież ty zyskasz - maluszka :-)

no! I to mi się podoba :-)
niunia dziękuję za zaproszenie:-):-)
niunia jeśli nie ta praca to inna myślimy z mężem o otworzeniu czegoś swojego więc zobaczymy jak to wszystko się ułoży a ty skarbie leć do lekarza po zielone światełko i szybciutko proszę się starać

reklama
niunia jeśli nie ta praca to inna myślimy z mężem o otworzeniu czegoś swojego więc zobaczymy jak to wszystko się ułoży

No i bardzo dobrze. Skoro macie pomysł i chęci, to dlaczego nie? ;-)

a ty skarbie leć do lekarza po zielone światełko i szybciutko proszę się starać

Zarejestruję się w przyszłym tygodniu. Jak będę miała wolne. Słowo harcerki (którą notabene nigdy nie byłam ;-), ale słowa zawsze dotrzymuję).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry