• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietki nie wiem czy się już cieszyć czy jeszcze nie.
Zrobiłam wczoraj test czekałam 3 minuty i okazało się że jest jedna kreska zajęłam się pracą i za pare minut spojrzałam z powrotem i okazało się że są dwie kreski ta druga taka cieniutka ale jest:-):-):-) dzisiaj zrobię drugi i zobaczymy mam nadzieję że będziemy się z mężem cieszyć :-):-):-)
wczoraj miałam tyle pracy że nie dałam rady już do was zajrzeć i dlatego piszę dzisiaj bo nie wiem czy mam się już cieszyć czy jeszcze nie.

reklama
she-Asiu, jakieś plany na poranek?.

Praca, praca i jeszcze raz praca :-) Ostatni dzień na szczęście. Kolejny raz wrócę do biura dopiero 6 lipca :-)

Zła tylko jestem, bo gdyby nie jeden mój klient mogłabym wyjść przed 12. A tak muszę czekać na tego marudera, bo zapowiedział się na 13, a znając jego słowność pewnikiem bedzie bliżej 14 jak nie 15, więc... być może nadgodzinki...

A ni w ząb mi to nie pasuje, bo muszę jechać do Babci zrobić jej obiad i zakupy, a w domu z kolei pies będzie czekał i tęsknił. Papużka zresztą też ;-)

A Ty?

Ostatnia edycja:
Kobietki nie wiem czy się już cieszyć czy jeszcze nie.
Zrobiłam wczoraj test czekałam 3 minuty i okazało się że jest jedna kreska zajęłam się pracą i za pare minut spojrzałam z powrotem i okazało się że są dwie kreski ta druga taka cieniutka ale jest:-):-):-) dzisiaj zrobię drugi i zobaczymy mam nadzieję że będziemy się z mężem cieszyć :-):-):-)
wczoraj miałam tyle pracy że nie dałam rady już do was zajrzeć i dlatego piszę dzisiaj bo nie wiem czy mam się już cieszyć czy jeszcze nie.

Oj ja myślę, że powoli można się cieszyć... Tym bardziej, że o ile dobrze pamiętam - jesteś jeszcze przed terminem @? Idź na drugą betkę. Albo za kilka dni zrób kolejny test, tylko bliżej terminu @ :-)

Trzymam ### za wielką radość :-D

oj ja myślę, że powoli można się cieszyć... Tym bardziej, że o ile dobrze pamiętam - jesteś jeszcze przed terminem @? Idź na drugą betkę. Albo za kilka dni zrób kolejny test, tylko bliżej terminu @ :-)

trzymam ### za wielką radość :-d
she nie dziękuję ja jutro powinnam dostać @ więc myślę że już nie przyjdzie i wszystko w końcu zacznie nam się z mężem układać bo odkąd w marcu poroniłam to wszystko nam się wali na głowy:-(:-( mam nadzieję że w końcu słoneczko dla nas zaświeci:-):-)

Karola, daj koniecznie znać..tez tak miałam i widzisz, mam Magdusię w brzuszku!
Asiu, moje plany to modyfikacja projektu kuchni u projektantki, okazało się,że jakaś rura przeszkadza i musi być odstęp nie 5 cm a 7 cm. Poza tym zapłacic podatek za garaż i zmianić adres do korespondencji, bo juz się przemeldowałam na nowe mieszkanko. Później pakowanko z córeczką, raczej doradzam niz pakuję, i około 22 wyjazd na dworzec , aby ja odwieźć. Z M oczywiście. Tyle.Pada deszcz..

Karola zrób może test jutro na potwierdzenie ale ja pocichutku gratuluję:-)

Dziewczyny wiem że kiedyś któraś pisała o badaniu macicy i jajowodów kontrastem w szpitalu, kurcze zapomniałam jak to badanie się nazywa.... jak to badanie wygląda??? wg nowej pani gin tylko to pozostało mi do zrobienia...

zaraz uciekam z moim dzieciątkiem na zakończenie roku szkolnego... a później do pracy
życze wam miłego i spokojnego dnia

Edytko w górach było wspaniale tylko cosik kolano mi wysiada:-( buziaczki dla ciebie i Wiesia.... zaglądaj częściej

karola, daj koniecznie znać..tez tak miałam i widzisz, mam magdusię w brzuszku!
Asiu, moje plany to modyfikacja projektu kuchni u projektantki, okazało się,że jakaś rura przeszkadza i musi być odstęp nie 5 cm a 7 cm. Poza tym zapłacic podatek za garaż i zmianić adres do korespondencji, bo juz się przemeldowałam na nowe mieszkanko. Później pakowanko z córeczką, raczej doradzam niz pakuję, i około 22 wyjazd na dworzec , aby ja odwieźć. Z m oczywiście. Tyle.pada deszcz..
selenka dam znać na pewno:-):-)
alutka zrobię dzisiaj i jutro test ja wczoraj robiłam popołudniu i wyszła cieniutka kreseczka więc jak jutro zrobię porannym moczem to powinna być już widoczna dobrze:-):-)

Alutka, nie wiem jak takie badanie się nazywa niestety.
Karola, zależy też który dziś masz dzień cyklu. U mnie nawet w dniu @ kreseczka wychodziła bladziutka, wszystko zależy od tego ile Twój organizm produkuje hormonów. Mój widocznie niewiele ale wystarczająco, aby ciąża przertwała.
Aga Irl, zakończenie roku u Was też dziś?

reklama
Alutko domyślam się że badanie o którym mówisz to HSG..gadałam kiedyś z dziewczynami na innym wątku na ten temat..jak znajdę tę rozmowę to wyślę Ci na priv..a jak nie to zapraszam na wątek starania i watpliwości - jak zapytasz tam to dziewczyny odpowiedzą ci na pytanie bo już kilka z nich to przechodziło

Kasiu powtórze się, ja bym poszła na powtórną betkę - zobaczysz czy przyrasta i w jakim stopniu procentowym i będziesz wiedziała czy ciąża się prawidłowo rozwija. Testy już wiesz że wychodzą pozytywne i nie ma co powtarzać po raz 10-ty :) Na ginekologa troche za wczesnie wiec mysle że betka będzie najbardziej wiarygodnym zrodlem co do stwierdzenia fasolinki :) Trzymam mocno kciuki i życzę powodzenia.

Selenko wyczekuję każdego Twojego posta, bo nie mogę się napatrzyć jak mknie twój suwaczek od momentu jak jestem na forum..I tak pieknie wygladasz w ciazy..Wy wszystkie pieknie wygladacie z tymi brzusiami...i wróbelek, i pikselka i syla i kasiek..Napatrzec się nie mogę :)

Ktos mi wypomnial ze nie na temat sie odezwalam jesli chodzi o strate cm i kg. Niestety ze wzgledu na zle wyniki badan - które narazie powinny wykluczyc ciaze przeszlam na restrykcyjna diete i kazde zmiany w moim ciele przyblizaja mnie do mozliwosci swiadomego i odpowiedzialnego zajscia w ciaze..

Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam moim wczorajszym postem. Nie chcialam. Nie chodzilo mi o wieczorne pogaduchy, bo wiem ze bywalo tak ze przez wieczor szlo 20 stron, mi chodzilo o caly wczorajszy dzien i tak jak dziewczynki zauwazyly - raz na jakis czas moze tak byc. Proszę więc zeby nikt nie mial do mnie zalu, bo to bezsensu :))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry