• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ola81 to nie jest żadna "bura" :-( tylko prośba o zrozumienie.
Nikt nikogo nigdy nie oskarża. Kiedyś zrozumiesz tak jak inne. Gdy będziesz mieć mniej czasu na kompa ...
I jak wynik pozytywny?Karolki?

Kasiu nie doberaj sobie tak wszystkiego do głowki. Staraj się myślec pogodnie...
Całuje

Dobranoc Wam jeszcze raz.

Iławianka dla Ciebie i córuni ogromne uściski. I wracajac do wizyty z początku czerwca. Doczytałam wtedy co i jak ale chyba nie odpisałam. Dziękuje że napisałaś. Trzymajcie się zdrowo i rośnijcie... (może nie Ty ;-) ale Twoja córunia tak)

Asiu Angelko i ja Ciebie. Dziękuje

Naprawdę juz zmykam.
Brzuch mnie okropnie boli...
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Słodziutka....ty też rzadko zaglądasz na bb...co u ciebie?

Alutka...zbieraj zbieraj te fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ola ty też je zbieraj bo prawdę mówiąc to pierwsze jakie wysyłam - do tej pory bałam się, ze jakies felerne moga byc no ale może i takie moje się komus przydadzą~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ktos ma wieści od wróbelka? ona nadal w szpitalu?

Haniu fajnie, ze maluch juz daje znać

Aga Aj...już za tydzień twój wielki dzień..a ty u fryca jeszzce nie byłas na próbnej fryzurce?

Miałam nie pisać, ale coś mi się przypomniało. Dziś widziałam bociana, a ponieważ mi to na razie nic nie da więc chciałam wysłać fluidki dla tych co się już starają ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobranoc:-):-):-)

Witam sie tylko
DZIEWCZYNY NIE MACIE KOCHANE LITOSCI DLA MOICH BIEDNYCH OCZU
cholercia wracam po 13h pracy a tu tyle czytania szok ..........

edytko kochanie Ty sie do mnie odezwij w końcu bo ja sie martwie
sylus skarbie moj ciesze sie ze Cie wypuscili ze szpitala
sylwia obejrzałam fil zruczłam sie ja małe dziecko M przyszedl i mnie przytuli dalej rycze ;(
olga kochanie mysle o tobie vcaly czas
ja nie odpisze wszytskim bo nie jestem juz w stanie nawet nie widze co pisze i przepraszam za błedy :-(
wczoraj dowiedziałm sie ze kolega z pracy mojego M stracił dzidzie widzielismy sie niedawn jego zon apo 2 poronieniach byla wtedy w 29tc niestety nie udało sie .... malutki okruszek urodził sie przedwczesnie i i odszedł do nieba
[*] dla niwego aniołka nie moge przestac płakac
Buziam was mocno jutro a wolen moze4 znajde chwolke na bb
Tak strasznie mi źle ......

reklama
Witam wieczorowo.

Troche jest racji z tą pisaniną ale z drugiej strony to rzeczywiscie pierwszy raz:sorry2:.

Nie ma co sie obrarzac tylko czasmi sie zastnówmy co piszemy,takie jest moje zdanie ,a jezeli kogos nie zauwazmy to wybaczcie i piszcie opierdal:angry:.

KASIA 30 kg to rzeczywiscie duzo ale nie ma rzeczy niemozliwych,a z tymi chłopami to juz tak jest uparte jak osły:-D.

BUZIOLE.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry