Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sylwia masz plany kiedy jakies staranka zaczniesz czy narazie spokój ???
Bardzo mi przykro..Zmarła moja sąsiadka, ukochana , najlepsza..a tak chciałam aby doczekała.. Nie umiem uwierzyć w to. Miała raka.
Malutka waży około 3800 (dużo!)
Główka nisko osadzona i według USG donoszona. Tak się wcisnęła,że aż jej sie główka zniekształciła, biedactwo.
Decyzja-cesarka. 1 lub 2 lipca najpóźniej.
Nie ma innej możliwości. Będzie dobrzeRuda ja się czuję dobrze tylko mam wilczy apetyt i zjadłabym prawie wszystkotylko jak się tak nasłucham i naczytam to troszkę się stresuję, ale mam nadzieję, zę tym razem będzie wszystko w porządku
![]()

Cyniczna jest ze mną na październikówach. Była ostatnio w szpitalu bo miała problem z nerkami. Dzidzia się chowa na usg ale podejrzewają, że będzie dziewczynka:-).
Cyniczna.....?moze któras wie co u Asi.......długo się nie odzywa....
Któras pytała o slub....jejku jak ja zaczynam sie stresowac....
Uwielbiam jak się rusza. Ale już bym chciała żebyśmy były w 37 tc . Byłabym o wiele spokojniejsza ;-)Knguś to już 23 tydzieńbrzuszek rośnie, Kinia szaleje -to dobrze że daje mamusi popalić
![]()
W brzusiu najlepiej;-);-)Jakoś sie nie pcha, chyba jej u mamusi dobrze...a na dworze taka plucha, więc wcale sie nie dziwię....też mi sie nie chce wyłazić...
Jutro podobno ma być słoneczkoWitam w ten poniedziałkowy pochmurny dzien.
Mam dosyc deszczu i tej pochmurnej pogody, przez nia sie czuje jakos tak dziwnie i smutno................

Super, że mała taka dużaJestem po wizycie.
Malutka waży około 3800 (dużo!)
Główka nisko osadzona i według USG donoszona. Tak się wcisnęła,że aż jej sie główka zniekształciła, biedactwo.
Decyzja-cesarka. 1 lub 2 lipca najpóźniej.
Już niedługo będziecie razem, cudownie:-):-)