Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lepsze jak wczoraj ale latam co chwila ze strachem do łazienki
ale nie siedze i nie rycze a to chyba lepiej:-)
jutro jade do lekarza z samego rana,bede musiala o 5 rano wyjechac
Asiu, co rok zamykaja po kolei szpitale w Wrocku na 3 tygodnie. Dezynsekcja. Dyzuruja inne i zmiana. Mój kończy dezynsekcję 28 czerwca i 29 otwarcie.Rano mam dzwonić do lekarza i dowiem się czy 1 czy 2 lipiec.
Już mi się dziś śniło dziecko. Bardzo duże i chłopiec. Poszłam do lekarzy i mówię,że miałam mieć dziewczynkę i kto mi zamienił dzieci? Mówią do mnie ,że USG sie myli , a Ja im na to ,że miałam badania genetyczne i wyszło z chromosomów,że dziewczynka, a nie z USG. Dopiero wtedy sie przyznali,że niechcący je zamienili. Boże, jakie Ja mam sny!!! Help.

Asiu, ano szok.Też słyszłam o takich przypadkach. Ostatnio w Szpitalu obok mnie znajoma miała urodzić bliźniaki, dwie dziewczynki. W związku z tym ,że ciąża bliźniacza i dzieci duże miała cięcie. Mąż czekał za drzwiami, wyszedł lekarz i pogratulował....zdrowych dziewczynek, ale TRZECH! Prze całą ciąże nikt nie zauważył trzeciego dziecka na USG, zawsze się chowało za siostrami. HI hi

SuperJa już jestem po wizycie:-) wszystko narazie jest w porządkuna USG było widać tylko pęcherzyk
mam za trzy tygodnie (14 lipca) przyjść na następną wizytę i wtedy powinno być już coś więcej widać
aha i dostałam Luteinę 2 razy dziennie dopochwowo
fotki nie mam
![]()
To ja idę szybciej bo 3 lipca ale usg dopiero 16 ;-);-);-)Mamo Sowko no to mamy wizyte w tym samym dniu
Kurcze,ale mi sie znowu ten czas wlecze...Jeszcze 3 tyg...
Witaj:-)Ja dzisiaj pierwsza na forum, więc się przywitam.
Wyśpij sięHej hej Ja już w domku, ale bez Hanki, wypuścili mnie i powiedzieli, że mogę wracać chocby wieczorkiem![]()

Witaj PixellkoCześć dziewczynki,
a my dzis pospalysmy do 10 :-)
melduję, ze jeszcze w dwupaku, świetnie sie czujemy, jedyne co bolałi to kolano...bo jest plucha a ja miałam kiedys je operowane i zawsze boli w taka pogodę

Będzie dobrze.A ja Dziewczyny właśnie dochodzę do siebie. Zdobyłam się na odwagę i zadzwoniłam do gina. Zarejestrowałam się na wizytę, na 30 czerwca na 11.30.
Nie sądziłam, że tyle nerwów będzie mnie kosztowała ta rozmowa.
Powiem Ci to co powiedziała mi Edytka na początku mojej ciążylepsze jak wczoraj ale latam co chwila ze strachem do łazienki

DokładnieTak liczył na chłopca. Szok nie?![]()

To musiał być szok ;-);-)Mąż czekał za drzwiami, wyszedł lekarz i pogratulował....zdrowych dziewczynek, ale TRZECH! Przez całą ciąże nikt nie zauważył trzeciego dziecka na USG, zawsze się chowało za siostrami. HI hi