witam
nie pisze ale podczytuje ...
kazdy moze wyrazic swoje zdanie i nikt nie powinien sie obrazac...ale ja tak jak i wiekszosc dziewczyn uwazam ze post pati b mogl urazic age irl ktorej i ja kibicuje juz od roku...tak wiec jej sugestie nie byly na miejscu ...kazdy ma oczy i widzi ze takowy watek powstal i ta ktora ma chec to niech na nich pisze ...i koniec
Watek glowny ciaza po poronieniu jest przede wszystkim nie o biadoleniu zycia codziennego tylko o sprawach z ktorymi nie dajemy se rady czy tez o ktore chetnie spytamy bo potrzebujemy wsparcia, ciaze forumiaczek ktore daja nam duzo nadziei ze i nam sie uda.
A ze ktos jest nowy nie swiadczy ze ma sie nie odzywac ,ja tez tak jak Wy bylam na tym watku nowa....i czulam sie tu jak w domu i dziewczynki bardzo cieplo mnie przyjely do swojego grona
mama sowka gratuluje fasolki
ola(iza) gratulacje
aga irl musialam szukac Twojego postu na sierpniowkach ciesze sie ze dzidzia zdrowiutka...(moje typowania kolejny raz zawiodly

NAWET NIE PROBUJ NAS OPUSZCZAC!!!
Aunia Aj jak ten czas zlecial juz nie dlugo wielki dzien przed Toba!
Ktos tak pieknie napisal ze dzieci tak naprawde nie sa nasza wlasnoscia ...zgadzam sie w 100% Bog daje nam je tylko na wychowanie bo to sa dzieci BOZE!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE BUZIAKI