Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
She mezowi zapewne starczy cierpliwosci na Twoje humorki ale chyba nie jest az tak zle ;-) Ja tez gratuluje zareczyn moze to spoznione zyczonka ale szczere :-) Zareczyny piekna rzecz :Twoj maz zrobil Ci piekna niespodzianke
![]()
Oj zobaczysz minie rok i tez bedziesz mogla o tym z mezem spokojnie porozmawiac , u mnie własnie tak jest ....I nawet dzis tego doswiadczyłam![]()

Oj wierze ze bylo Ci ciezko z tym zapisaniem sie do lekarza , moja pierwsza wizyta przypominała mi to co przeszłam wczesniej Czułam sie zle wrecz okropnie ale teraz to juz ok ....normalka..... Ale GRATULUJE ODWAGI wlasnie zrobiłas krok do przodu , czyli wszytsko idzie w dobrym kierunku - TAK TRZYMAC !
Ale nie ładnie ze z góry ustalasz co lekarz powie ! Moze Cie zaskoczy kaze zrobic badanka a potem jak wszytsko ok pozwoli na staranka ...
A ty jeszcze z Hania w brzuszku ale jeszcze troszke i bedzie po wszytskim .... Całuski posylam :*:-):-):-)
Pixelko ty tez ciagle w dwupaku ..... ehhh kiedy ta Twoja kruszyna zechce wyjsc na świat .... Czekamy na nia !!!![]()

Ola81 z góry zakladasz ze Ci sie nie uda a gdzie nadzieja na to ze sie uda ???? Mam przyjechac do Ciebie i to Ci wbic do głowki ?![]()
carri dziekuję za słoneczko, przyda się, A męża wsadziłam do gorącej wanny, ZRobiłam grzańca z piwka z miodem. Nasmarowałam kamforą i pod kołdrą leży:-) A on twierdzi że ja bym mu tylko pomogła na przeziębienie. Chory a głupotki mu w głowie ;-)