Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki, wracam do Was po kilkumiesiecznej nieobecnosci.
Wracam z nowa nadzieja, z olbrzymia checia maluszka...!
Witam wszystkie dziewczynki!
Zaczynam staranka!
dzieczynki pomódlmy sie za Sylę i Wikusie aby jak najdłużej siedziała w brzuszku u mamusi . . . . Syluś kochanie cały czas jestem z Toba moje słoneczko

A ponieważ za godz wyjeżdżam na 1 dzień, to tak szybko:
a poza tym masakra przed chwilą mega ulewa i burza była
dziś na noc jadę do sióstr, bo rodzice mają na noc, a jedna siostra dostała się do liceum, a druga obroniła dziś licencjat, więc oblewamy (ja oczywiście soczkiem
)
Niech spełnia się Wasze wspólne marzenia

:-)

Mój M nie może nic znaleźć :-

, ja tutaj Wam mocno kibicuję, jesteś dokładnie 10 tygodni przede mnąAga, leż i odpoczywaj, może za bardzo się forsujesz tą opieką nad dzieckiem?Dziewczynki jestem juz w domku...
Pobolewa mnie dzis troche brzuszek...Nic mocnego,ale to czuje i juz panikuje...Jak jutro sytuacja bedzie taka sama udam sie do lekarza...Mam nadzieje,ze to nic takiego...
Zaraz sie na troszke poloze.Co chwilke biegam do ubikacji i sprawdzam czy wszystko ok.
Do uslyszenia pozniej.
Buziaki